Roboti bucatarie, blendere

Informatii

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117

A001117

Nou

Robotul pentru bucatarie Nutribaby (+) cu 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, decongelare/reincalzire.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

799,00 lei

Informatii

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117

Un robot de bucatarie adevarat, nu doar pentru cei mici, ci si pentru intreaga familie.


In etapa diversificarii, fiecare mamica doreste tot ceea ce este mai bun pentru bebelus: mancare sanatoasa si variata – insa acest lucru inseamna mult timp petrecut in bucatarie, iar timpul devine foarte pretios atunci cand devii mamica.


Robotul pentru bucatarie Nutribaby (+) inglobeaza 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, precum si functia de decongelare/reincalzire a mancarii.


Din dorinta de a oferi bebelusilor tot ceea ce este mai bun din fructe, legume, carne, etc si a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat Nutribaby (+) pentru diversificare simpla si sanatoasa si pentru clipe placute petrecute alaturi de bebelus.

Caracteristici Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117:


Nutribaby (+) este:

  • Intuitiv: gratie consolei centrale unde fiecarui buton ii corespunde o functie, astfel ca selectia celor 5 functii se va face simplu si rapid.
  • Usor de utilizat: cele 10 programe acopera toate nevoile mamicii alaturi de bebelusi.
  • Modular: unitatea pentru gatit poate fi utilizata separat (pentru intreaga familie).
  • Designul si functionalitatea au fost concepute pentru a face mai usoara viata mamicilor.
  • Capacitate mare: 2200 ml (1500 ml pentru gatit, 700 ml pentru blender).

Pregatiti in avans mesele pentru intreaga saptamana!

 

Datorita celor doua recipiente separate de gatire, Nutribaby (+) aigura o gatire a abur perfecta a alimentelor, in functie de timoul necesar gatirii lor, pentru a pastra toate aromele si vitaminele.

In acest fel, preparatele gatite sunt pline de nutrienti, pentru a-i oferi micutul toate vitaminele de care are nevoie pentru dezvoltare armonioasa. Astfel, fiecare aliment gatit in Nutribaby (+) va fi bine conservat!

Cu ajutorul robotului de bucatarie Nutribaby (+) veti gati preparate hranitoare pentru bebelusi si mancaruri delicioase pentru restul membrilor familiei. Recipientele pentru gatire la aur au o capacitate de pana la 1500 ml, iar blenderul pana la 700 ml. Astfel, acest robot este extrem de practic atunci cand ai programate multe activitati sau esti o mamica extrem de ocupata!

Se pot gati pana la 10 mese in mai putin de 2 ore, apoi preparatele pot fi puse in congelator, pentru a fi mancate ulterior. Mai apoi, se pot dezgheta cu usurinta datorita functiei de decongelare, fara a modifica gustul alimentelor. In felul acesta, se pastreaza toti nutrientii, spre deliciul bebelusului.

Un robot care se utilizeaza usor, fiind un ajutor de nadejde!

Echipat cu o consola centrala tactila si 10 programe automate, Nutribaby (+) este usor de utilizat - 1 buton = 1 functie.

Totul este atat de usor! Pur si simplu selectati functia dorita (gatire la abur, sterilizare, incalzire, blenduire, decongelare), apasati butonul “OK” si puteti incepe sa va relaxati. Timpul de gatire se controleaza usor, adaugand sau micorand timpul de pe ecranul de control.

Pentru functia de blender, robotul ofera 3 viteze de amestecare, astfel incat permite sa reglati textura dorita folosindu-va si de recipientul in care se poate colecta lichidul scurs din legume si fructe. Pentru a oferi micutilor cele mai bune piure-uri si pentru a va adapta cu usurinta etapelor diversificarii, este necesar ca uneori sa testam cat mai multe combinatii de alimente sau texturi.


Gatitul la abur si recipiente separate de gatire: combinatia ideala!

Gatirea la abur pastreaza mai bine calitatile nutritive ale alimentelor. Un exemplu este fierul, care este esential pentru o buna crestere a bebelusului. Gatirea separata a alimentelor pastreaza mai bine vitaminele prezente in mod natural in ingredientele gatite, cum ar fi vitamina C, care ajuta la absorbtia fierului. Vitamina C + Fier = combinatia perfecta pentru o imunitate ridicata! Testele noastre* demonstreaza ca un compot de mere si banane pregatit cu Nutribaby (+) XL pastreaza mult mai bine vitamina C stocata in fructe. De ce? Deoarece marul si banana au fost gatite exact cat este necesar.

*Teste efectuate in februarie 2017 in laboratul independent ISHA


Inspiratie pentru retete hranitoare si gustoase!

Pentru a va insoti pe tot parcursul procesului de diversificare, Nutribaby este ideal pentru a pune in aplicare o multine idei retete gustoase si hranitoare. Este important sa stiti cum evolueaza bebelusul in procesul de diversificare: intre acceptarea alimentelor, descoperirea gusturilor si retinerea texturilor noi, diversificarea este o adevarata aventura.


Chef Catalin Amarandei recomanda NUTRIBABY!

"Babymoov oferă un mega ajutor mămicilor în ceea ce ține de mâncarea bebelușilor, ajută la diversificare și chiar și sterilizarea biberoanelor!

Am rămas uimit cât de ușor este de folosit și cat de silențios este, e super util și nouă, adulților!

Să diversificăm, zic!"

Functii Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117:


1. Sterilizator pentru biberoane

Nutribaby (+) are functie de sterilizare cu aburi, cea mai eficienta in distrugerea tuturor microbilor.

Functia de sterilizare poate fi selectata usor, de pe dispay-ul aparatului si nu implica adaugarea nici unui aditiv chimic.

Pot fi sterilizate pana la 3 biberoane universale, tetine, precum si alte accesorii.

In momentul cand procesul de sterilizare este complet, aparatul va emite o avertizare sonora.

2. Incalzitor pentru biberoane si alte recipiente

Nutribaby (+) are functia de incalzitor de biberoane. Functia poate fi selectata usor, de pe dispay-ul aparatului.

De asemenea pot fi incalzite si alte recipiente de mancare solida sau lichida, pentru bebelusi

In momentul in care procesul de incalzire este complet, aparatul va emite o avertizare sonora.

3.Aparat pentru gatit cu aburi

Aparatul ofera posibilitatea de separare a alimentelor in functie de timpul necesar gatirii lor.

Gratie tavitei detasabile aparatul ofera posibilitatea de ajustare a spatiului necesar gatirii. (astfel puteti gati o cantitate mai mica sau mai mare de alimente)

Manualul de utilizare ofera un tabel cu timpul necesar gatirii alimentelor (timpul este aproximativ si depinde, spre exemplu, si de marimea bucatilor plasate in aparat – spre exemplu morcovii se gatesc in 16-20 minute)

Aparatul contine un recipient in care se poate colecta lichidul scurs din legume si fructe – lichid care il veti folosi in bleder pentru a obtine texturi fine, in primele luni ale doversificarii.

4.Blender

Blenderul ofera posibilitatea maruntirii hranei pana la textura dorita.

Hrana astfel preparata poate fi pastrata la frigider, congelata si apoi de-congelata, tot cu ajutorul lui lui Nutribaby (+)

Blenderul are 3 viteze distincte, ceea ce va permite sa maruntiti hrana asa cum doriti

5. Functia de de-congelare

Nutribaby (+) ofera posibilitatea de-congelarii alimentelor, printr-o simpla apasare de buton.

Posibilitatea de setare a timpului de gatit ‘la minut’– nefiind necesar sa calculati cantitatea de apa care trebuie pusa in rezervor.

Detalii tehnice Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117:

  • Dimensiuni produs: 38 x 28 x 22 cm.
  • Incalzire / Blender: 230 V / 500 W - 230 V / 3 viteze.
  • Greutate: 2.7 kg.
  • Capacitate mare: 2200 ml (1500 ml pentru gatit 700 ml pentru blender).

DOWNLOAD CONDITII GARANTIE PE VIATA.

DOWNLOAD MANUAL Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117.

Vezi detalii despre Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117 pe pagina producatorului.

Carticica de retete (in limba engleza) poate fi gasita aici.

VEZI VIDEO Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117:

Babymoov - In 1997 3 tineri s-au decis sa aduca impreuna designul si inovatia pentru a crea brand-ul Babymoov. Misiunea lor: de a reinventa viata de zi cu zi a parintilor. Cum? Oferind produse create de experti, sigure si cu tehnologii avansate. Produse aprobate de catre parinti si create impreuna cu ei si cu profesionisti. Cei 3 fonadtori ce au in total 10 copii :) si sunt inca inima companiei. Dezvolta permanent o gama imensa de produse pentru bebelusi, cu succes international.

Cine isi cunoaste mai bine nevoile decat insisi parintii?
Procesul unic de inovatie pune utilizatorul mai presus de orice. Fiecare articol este creat in cooperare cu parinti, pentru a fi siguri ca are un design ce raspunde nevoilor lor. Viata de zi cu zi ca parinte va fi mai usoara.

Descopera o gama completa ce reinventeaza rutina zilnica a parintilor
De la nastere la nou nascut si pana la prima masa a bebelusului. Babymoov garanteaza produse ce nu doar fac viata mai usoara, dar ating fiecare etapa. Si nu numai! Ofera si stil - designul va fi de fiecare data o bucurie.

Promisiunea Babymoov: garantie pe viata

Increderea in produs este extrem de importanta cand vine vorba de cei mici. De aceea Babymoov este 100% dedicat si implicat. Ofera garantie pe viata - produsele fiind atent testate si certificate de laboratoare independente. Primesti garantia pe viata completand formularul corespunzator pe site-ul oficial Babymoov.
Inovatia a fost intotdeauna forta ce i-a impins si mai departe. Vorbim de investitii anuale de peste 1 milion de lire in cercetare si dezvoltare. O abordare neobisnuita ce implica parintii in toate aspectele pentru a le face viata mai usoara.

Produse co-create
Mamicile sunt invitate sa isi spuna parerea despre noile produse si sa le testeze. Babymoov incredinteaza parintilor produse noi, inca nelansate pe piata, pentru a le testa in conditii reale Urmarind feedbackul atat de important, aduc orice imbunatatiri este nevoie. Astfel, la voi ajunge un produs finit impecabil, de calitate, cu stil si sigur.

Cresa Babymoov
Prima cresa Babymoov a fost infiintata in 2013. In acest mediu eco, deschis tuturor companiilor din jurul sediului central, ei ofera spre utilizare produsele lor. De la 3 luni la 3 ani, copiii sunt cei mai buni critici. O oportunitate extraordinara pentru companie de a primi feedback direct chiar de la cei mai mici utilizatori.



Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby loft white Babymoov A001117

Robotul pentru bucatarie Nutribaby (+) cu 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, decongelare/reincalzire.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !