Categorii

Producători

Informatii

Lista produselor producatorului Carrello

Mii de bebelusi simt grija noastra din momentul in care se nasc si pana la varsta de 4 ani. Producem carucioare, scaune de masa, tarcuri, premergatoare si multe altele!

Carrello


Mii de bebelusi simt grija noastra din momentul in care se nasc si pana la varsta de 4 ani. Producem carucioare, scaune de masa, tarcuri, premergatoare si multe altele!


Filosofia noastra este simpla si clara pentru toata lumea: pe langa dragostea si grija parinteasca, copiii nostri au nevoie de impresii si evenimente stralucitoare. Si te ajutam si cu asta, creand produse de inalta calitate si convenabile.


Dorinta faptului ca dorinta  parintilor de a invata din nou lumea impreuna cu copilul este mai importanta decat rutina si limitarea vietii de zi cu zi. Incurajarea copilului sa exploreze aceasta lume, uneori sa cada, sa greseasca, sa incerce din nou si sa castige este mai importanta decat „sterilitatea” in educatie.Misiunea noastra este sa ajutam familiile sa se bucure de fiecare nou inceput!


Motto-ul nostru „Creste cu Wow” nu a fost ales intamplator. Incearca sa numeri cat de des iese din gura copilului tau un „Wow!” admirativ. Si cate momente Wow ii asteapta pe cei mici din fata!Cum a inceput totul?


La inceputul anului 2000, un tata tanar si fericit a stat intr-un magazin pentru copii si a ales un carucior pentru fiul sau nou-nascut. Cu toata abundenta ofertelor, acestea ar putea fi impartite in doua grupe: prima, scumpa, de la marci cunoscute, si a doua mult mai ieftina, cu caracteristici dubioase.


Povestea este despre ce carucior a cumparat tata, dar acea zi poate fi numita inceputul crearii marcii Carrello, deoarece cumparatorul a fost unul dintre fondatorii marcii. Atunci s-a nascut ideea - daca nu exista „calea de mijloc”, de ce sa nu o creati singur?


Carrello - Mai mult de 30k parinti aleg produsele noastre in fiecare an!2014-2023


Carucioarele Carrello au primit cele mai pozitive recenzii si au luat locul liderului in vanzari, pe care l-au pastrat pana in prezent.
Marca si-a primit numele dintr-un motiv, din italiana Carrello se traduce prin carucior.
Toate lucrarile sunt efectuate sub auspiciile sigurantei complete a unui utilizator mic.
Se folosesc numai materiale, tesaturi, vopsele si lacuri sigure si hipoalergenice.


https://www.carrellobaby.com/
Mai multe
Se afiseaza 1-6 din 6 articole
Se afiseaza 1-6 din 6 articole