Categorii

Producători

Reduceri

Informatii

Lista produselor producatorului MINILAND

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential.

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc


Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.


Viziunea Miniland asupra lumii copilariei


Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.


Manifestul marcii Miniland


Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:


Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.


A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.


Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.


Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.


Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.


Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.


Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.


Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.


Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.


Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.


https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 165 articole
Se afiseaza 1-12 din 165 articole