Categorii

Producători

Informatii

Lista produselor producatorului TIMBOO

TIMBOO

Cele mai blande momente cu Timboo pentru toată familia! Bambus, super-erou regenerabil!

TIMBOOCele mai blande momente cu Timboo pentru toată familia! Bambus, super-erou regenerabil!Campion al cresterii - Bambusul poate creste foarte repede, chiar si pe soluri degradate, luptand impotriva defrisarilor si eroziunii.Prieten al mediului! - Bambusul nu are nevoie de pesticide sau irigatii pentru a creste, tot ce are nevoie este soare si cateva picaturi de ploaie.Razboinic al climei - Bambusul este extrem de eficient in absorbtia azotului si a CO2, facandu-l aliatul perfect in lupta impotriva schimbarilor climatice.


Cu 60% mai absorbant decât bumbacul.
Super moale.Material prosop
Laveta noastra super moale este fabricata din peste 90% viscoza de bambus. Spre deosebire de majoritatea tesaturilor tesute, tricotatul cu bucla fixa de la Timboo creeaza o tesatura mai durabila, dar suple. In plus, carpa de bambus este hipoalergenica si absoarbe cu 60% mai multa apa decat bumbacul.


Jersey
Cu 70% viscoza de bambus, produsele noastre din tricot Timboo sunt super moi si mai durabile. Jerseyul de bambus respira mai bine si regleaza caldura mai usor decat tesaturi traditionale.

Instructiuni de spalare produse bambus Timboo:
  • Se spala la maxim 40°C pe un ciclu delicat.

  • Uscarea in pahar nu este necesara pentru a asigura moliciune.

  • Nu este nevoie sa calci.

  • Nu folositi balsam de rufe, deoarece acesta infunda porii carpei.


Timboo: iubim natura si culorile!https://www.timboo.eu/en

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 24 articole
Se afiseaza 1-12 din 24 articole