Categorii

Producători

Informatii

Lista produselor producatorului BABYONO

Produse copii BabyOno

Inca din 1990, Babyono a sprijinit părinții în procesul de creștere a copiilor, furnizându-le produse care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea armonioasa a copilului.

Produse copii BabyOnoInca din 1990, Babyono a sprijinit părinții în procesul de creștere a copiilor, furnizându-le produse care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea armonioasa a copilului.

Concentrându-ne pe părinții activi care apreciază confortul și soluțiile care economisesc timp, ne proiectăm produsele pentru a le face fiabile, ușor de utilizat și ergonomice. Întrucât implicăm părinții în procesul de dezvoltare a produsului, rezultatul muncii noastre este un produs care răspunde perfect nevoilor dumneavoastră.

Prioritatea noastră este să creăm articole care să fie sigure de utilizat și proiectate în conformitate cu directivele și standardele obligatorii ale Uniunii Europene. Jucăriile sunt supuse unor teste detaliate înainte de a ajunge la mâinile copiilor.

Controlul strict al fiecărei etape a procesului de producție asigură cea mai înaltă calitate a produsului, motiv pentru care milioane de părinți din întreaga lume au încredere în noi.

Grija noastră pentru copii este, de asemenea, răsplătită sub forma a numeroase premii și distinctii. Produsele noastre au câștigat recunoașterea părinților în cadrul concursurilor organizate de diverse reviste pentru părinți: „Mam Dziecko”, „Dziecko”, „Rodzice”.

Facem tot ce putem pentru ca în fiecare zi să te simți fericit că ești părinte.Vezi video prezentare BabyOno:
https://babyono.com/en/

Mai multe
Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Se afiseaza 1-4 din 4 articole