Categorii

Producători

Reduceri

Informatii

Lista produselor producatorului CAMINI

Camini - Produse create asa incat sa arate bine: la moda, cu stil, frumoase - asa cum sunt si mamicile

Camini - Plimbari lipsite de griji!


Camini produce carucioare cu suflet polonez. Carucioare dinamice, diverse, caracteristici deosebite. Sunt create de la zero, bazandu-se pe experienta curajoasa in domeniul produselor pentru copii.


Design modern


Produse create asa incat sa arate bine: la moda, cu stil, frumoase - asa cum sunt si mamicile. Solutii bine gandite ce vin in sprijinul parintilor si corespund nevoilor bebelusilor. Plimbari relaxate pe orice trotuar, orice carare sau alee in parc sau padure.


Camini - o marca poloneza


Orice carucior Camini este produs in Polonia. Fiecare carucior este produs manual, cu multa atentie la detalii si alegerea materialelor. Toata productia si asamblarea au loc in Polonia.


Te poti baza pe experienta Camini


Echipa este prezenta pe piata produselor pentru copii de peste 25 de ani. Experienta acumulata este utilizata la maxim si imbinata cu noile tendinte si idei proaspete. Alege un carucior Camini cu incredere! Ei stiu exact ce fac.


Ce inseamna "caruciorul ideal"? Cum arata el? Cum functioneaza? Ce asteptari au mamicile? Dar taticii? Cum poti face copilul sa se simta in siguranta si confort? Camini este raspunsul la toate aceste intrebari. A fost creat acolo unde cele mai bune idei se intersecteaza.


Parintii au participat activ in proiectarea caruciorului. Multumita valoroasei lor experiente, a fost creat un carucior multifunctional care va va fi de ajutor pentru multi ani.


SPECIALISTI CU EXPERIENTA


Carucior multifunctional creat de specialisti experimentati, care inteleg nevoile parintilor. Fiecare exemplar este pregatit de acestia cu grija pentru nevoile familiei dumneavoastra.


Produsele sunt conforme cu normele europene in vigoare.


http://camini.pl/en/

Mai multe
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol