Categorii

Producători

Reduceri

Informatii

Lista produselor producatorului SENSILLO

Ce a motivat aparitia marcii Sensillo a fost grija pentru nevoile specifice ale bebelusului, inca din primele zile de viata.

Ce a motivat aparitia marcii Sensillo a fost grija pentru nevoile specifice ale bebelusului, inca din primele zile de viata. In timpul procesului de creare a produselor, Sensillo s-a concentrat in special pe aspectele legate de siguranta si cresterea armonioasa a copilului.


Sensillo este o marca poloneza ce ofera produse textile dedicate copiilor mici. Folosesc tehnologii de productie unice si materiale de cea mai inalta calitate.


Cand vine vorba de somn si odihna, schimbarea bebelusului, distractie sau invatare, produsele Sensillo sunt concepute pentru a face ca fiecare moment petrecut de parinti alaturi de copii cat mai placut posibil.


In oferta Sensoillo gasiti paturi din coral fleece, din bumbac sau din microfibra de calitate de top, prosoape cu gluga delicate si absorbante, diferite tipuri de scutece si accesorii pentru schimbat sau pentru baita - ce iti fac viata mai usoara. De asemenea, o gama variata de saltele de calitate, concepute pentru orice nevoi si preferinte.


Va incurajam sa vedeti intreaga gama de produse din oferta Sensillo. Suntem convinsi ca toti parintii vor gasi ceva potrivit intocmai pentru ei si bebelusul lor.http://www.sensillo.pl/en/about-sensillo/

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 69 articole
Se afiseaza 1-12 din 69 articole