Scaune auto isofix

Informatii

Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm

Nou

Singurul scaun auto rotativ de care vei avea nevoie vreodata! Poti conta pe i-SpinXL sa fie stabil in fiecare calatorie, de la nastere pana la varsta de 12 ani, cu o rotire lina de 360º.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

2 599,00 lei

2 699,00 lei

-100,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 0 luni
PRODUS PENTRU COPII CU GREUTATE INTRE:0 - 36 kg
CENTURI:5 puncte
Scaun auto pentru grupa de varsta:grupa 0/1/2/3
Scaun auto pentru copii cu varsta de la:0 luni la 4 ani
Sistem prindere scaun auto in masina:sistem ISOFIX
DIMENSIUNI:Orientat catre fata: L 54,5 cm | L 52,5 cm | H 85 cm. Orientat spre spate: L 69,5 cm | L 52,5 cm | H 71,5 cm.
GREUTATE:14.5 kg
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm

Singurul scaun auto rotativ de care vei avea nevoie vreodata! Poti conta pe i-Spin™️ XL sa fie stabil in fiecare calatorie, de la nastere pana la varsta de 12 ani, cu o rotire lina de 360º si un sistem de ajustare automata a centurii si a tetierei, adaptandu-se cresterii in inaltimea copilului.

Scauna uto i-Spin XL cu rotire cu o singura mana.

Scaun auto rear facing certificat conform ECE R129 si i-Size.

Proiectat pentru a creste odata cu copilul.

Caracteristici Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm


SIGURANTA scaun auto rotativ Joie

  • Tetiera Tri-Protect™ ofera siguranta cu trei straturi de protectie in interiorul aripioarelor, inclusiv spuma cu memorie Intelli-Fit™ brevetata.
  • Capsula de siguranta Guard Surround Safety™ pentru protectie optima in caz de impact lateral.
  • Conectori ISOFIX cu refuerzo de otel se ataseaza ferm la punctele de ancorare ale vehiculului.
  • Blocarea pivotanta pe ambele parti ale bazei impiedica rotirea scaunului auto catre fata. Scaunul trebuie folosit in pozitia cu spatele la sensul de mers cel putin pana la varsta de 15 luni.
  • Centura de siguranta in 5 puncte cu sistem de strangere usoara a cataramei superioare si inferioare
  • Carcasa din otel consolidata pentru integritate structurala in caz de impact.


CONFORT scaun auto i-Spin XL

  • Scaun auto rear facing cu inclinare reglabila in 5 pozitii, utilizabila atat in pozitia cu spatele la sensul de mers, cat si in pozitia cu fata inainte.
  • Insertul pentru nou-nascuti Grow-with-me are 3 piese individuale pentru o potrivire personalizata la fiecare etapa.
  • Ventilatie incorporata laterala si posteriora pentru o circulatie optima a aerului pentru copil.
  • Captuseala moale si luxoasa si materiale respirabile.

USURINTA IN UTILIZARE

  • Scaun auto rotativ Joie - Rotirea scaunului auto la 360º faciliteaza fixarea si scoaterea usoara din vehicul.
  • Comutatorul de rotire Simple Swivel™ este pozitionat intr-un loc accesibil pentru o rotatie usoara si fara efort.
  • Aripioarele laterale AutoAdjust™ se extind odata cu ridicarea tetierei, oferind mai mult spatiu pentru gat si umeri.
  • Bara de absorbtie a socurilor scazute, care creeaza spatiu suficient pentru picioarele in crestere.
  • Sistemul de ajustare a tetierei si a centurii GrowTogether™ cu o singura mana in 14 pozitii se ajusteaza simultan si nu necesita reinfasurare a centurii
  • Compartimentele Harness Hideaway pastreaza centura de siguranta cu 5 puncte atunci cand este utilizat in modul booster.
  • Magnetii de retinere a cataramelor mentin centurile de siguranta in pozitie laterala pentru incarcare usoara.


METODA DE INSTALARE

  • Se utilizeaza sistemul ISOFIX si piciorul de sprijin in modul cu centura de siguranta, atat in pozitia cu spatele la sensul de mers, cat si in pozitia cu fata inainte.
  • Sistemul ISOFIX este utilizat in modul booster - centura de siguranta si piciorul de sprijin sunt depozitate in interiorul scaunului.
  • Piciorul de sprijin cu 21 de pozitii al acestui scaun auto rear facing asigura stabilizarea scaunului auto in diverse modele si marci de vehicule.


SE ROTESTE SI CRESTE

Un scaun auto de la nastere care face totul i-Spin™ XL face cu adevarat totul: O rotatie de 360° face usor sa iti fixezi copilul, indiferent daca este un nou-nascut fragil sau un copil mic agitat. Aceasta minune de scaun creste odata cu copilul tau, de la nastere pana la varsta de 12 ani, potrivindu-se atat pentru bebelusi, cat si pentru copiii mai mari, oferind confort si simplificand fiecare calatorie cu masina inca de la primele zile de viata si pana aproape de adolescenta!

Scaun auto i-Spin XL CERTIFICAT I-SIZE

Cat de sigur poate fi i-Spin™ XL este certificat i-Size (o imbunatatire a standardului de siguranta ECER129), ceea ce inseamna ca este garantat sa se potriveasca pe bancheta din spate a oricarui vehicul aprobat i-Size, lasand foarte putin loc pentru erori de potrivire sau instalare.

CRESTE IMPREUNA cu micutul tau

Scaun auto de la nastere creat pentru a creste Cresterea saptamanala a copilului nu este o problema pentru tetiera cu 14 pozitii si sistemul de fixare care se ajusteaza simultan cu o singura mana. Imbraca-ti copilul rapid si increzator, apasand pur si simplu un buton si scutindu-te de efortul plictisitor de a regla centura!

MOD MULTIPLU

Scaun auto de la nastere cu 4 moduri de utilizare: Centura de siguranta cu 5 puncte se ajusteaza usor pentru o potrivire personalizata, mentinand copilul in pozitie corecta si confortabila atunci cand calatoreste cu spatele la sensul de mers, cu sau fara insertie pentru nou-nascuti, de la nastere pana la 4 ani (40-105 cm inaltime), si cu fata inainte, de la 15 luni la 4 ani (76-150 cm inaltime). Centura de siguranta si piciorul de sprijin pot fi usor depozitate cand copilul este pregatit sa treaca la modul de scaun cu centura de siguranta la 150 cm.


Diferenta semnaturii noastre Nu exista nimic asemanator cu a te cufunda intr-o piesa vestimentara clasica si atemporala: acesta este sentimentul pe care il vei experimenta atunci cand iti imbratisezi micutul intr-un carucior sau scaun auto Joie Signature. Inainteaza, bucura-te de momentul tau.
Materialele noastre Testam peste 150 de substante toxice diferite pentru a ne asigura ca echipamentul pentru copilul tau este in siguranta, pana la materialele sale de baza.

Detalii tehnice Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm:

Greutate: 14,5 kg.
Utilizare:

  •      Fata spre spate cu ham in 5 puncte: 40-105 cm.
  •      Cu fata in fata cu ham in 5 puncte: 76-150 cm, minim 15 luni.
  •      Cu fata spre fata cu centura de siguranta in 3 puncte: 100-150 cm.
  •      Functie de rotire la 360º: de la nastere pana la 105 cm/aprox. 4 ani.


dIMENSIUNI:

  •      Orientat catre fata: L 54,5 cm | L 52,5 cm | H 85 cm.
  •      Orientat spre spate: L 69,5 cm | L 52,5 cm | H 71,5 cm.


Certificare testare: ECE R129/03.

Vezi detalii despre Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm.

DOWNLOAD LISTA COMPATIBILITATI AUTO Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm.

VEZI VIDEO Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm:

JOIE - Incantat si fericit
Joie stie ca familiile din intreaga lume experimenteaza ceva nou in fiecare zi. De aceea sunt incantati sa faca parte din calatoria lor.

De incredere si sigur
Joie merge pana la capat si mai departe cand vine vorba de materiale. Folosesc materiale de calitate testate temeinic in toate privintele.

Devotat si plin de pasiune
Totul se face cu scop precis, cu intentie si devotament. Fiecare decizie este luata luand in calcul ceea ce e mai bun pentru familie, companie si mediu.

Cu stil si accesibil
Stie ce vor si au nevoie parintii. De aceea produsele Joie au adaptibilitatea si versatilitatea de a reflecta dorintele unice ale oricarei familii.

Responsabil si grijului
Produsele sunt concepute in asa fel incat sa reduca la minim impactul asupra mediului. De asemenea, participa activ la actiuni caritabile.

Facute mai bine, cu mai multa atentie
Cu materiale de cea mai buna calitate, sigure si durabile - niciun compromis.

100% genial
Produse Joie pur si simplu geniale! Create cu trasaturi unice, adresate atat nevoilor parintilor cat si ale celor mici. Constant se bazeaza pe inovatie si calitate superioara.

Premii obtinute de-a lungul vremii: Mother & Baby Awards, Adac, OAMTC, LBP (Lovedbyparents), Best Baby and Toddler Gear, FQ Magazine, Reddot Awards, Made for Mum Awards, Conso Baby, Parents a choisi, Banta Awards, Right Start Best Baby Essentials.

Gama variata de carucioare Joie - de la carucior sport la carucior multifunctional este impresionanta. Aduce stil, functionalitate, eleganta, durabilitate intr-o varietate de solutii, de la deluxe pana la practic si usor.



Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm

Scaun auto Joie i-Spin XL 40-150 cm

Singurul scaun auto rotativ de care vei avea nevoie vreodata! Poti conta pe i-SpinXL sa fie stabil in fiecare calatorie, de la nastere pana la varsta de 12 ani, cu o rotire lina de 360º.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !