Scaune auto 15-36 kg

Informatii

Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg

Nou

Scaun auto Kore Maxi-Cosi i-Size potrivit copiilor cu inaltimea intre 100 si 150 cm. Ofera confort maxim, pe masura ce creste odata cu copilul dvs.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

151,00 lei

1 350,00 lei

-1 199,00 lei

Fisa tehnica

PRODUS PENTRU COPII CU GREUTATE INTRE:15-36 kg
CENTURI:centura masinii
Scaun auto pentru grupa de varsta:grupa 2/3
Sistem prindere scaun auto in masina:sistem ISOFIX
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg

Maxi-Cosi Kore i-Size incanta imediat pe toata lumea cu designul sau elegant si o selectie excelenta de design care il face potrivit pentru fiecare vehicul si pentru fiecare gust. Husele si detaliile de inalta calitate nu lasa nimic de dorit. Kore este aprobat conform standardului i-Size si indeplineste cele mai noi si mai inalte standarde de siguranta ale UE.

Scaun auto Kore Maxi-Cosi i-Size potrivit copiilor cu inaltimea intre 100 si 150 cm si ofera confortul maxim, pe masura ce creste odata cu copilul dvs. atat in inaltime, cat si in latime.

Scaun auto Kore Maxi-Cosi i-Size cee indeplineste cele mai inalte si cele mai recente standarde de siguranta i-Size.

Designul sau face ca acest scaun auto i-Size Kore Maxi-Cosi sa fie foarte usor de folosit de catre copil, acesta poate apuca centura de siguranta si o introduce in catarama in cateva secunde.

Scaun auto i-Size Kore Maxi-Cosi respecta, de asemenea, cele mai recente standarde de siguranta - i-Size – combinat cu Side Protection System Plus (SPS Plus) pentru protectie sporita la impact lateral.

Caracteristici Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg:

Manipularea convenabila si instalarea usoara in vehiculul dvs. sunt una dintre caracteristicile principale ale Maxi-Cosi Kore. Datorita conectorilor Isofix, scaunul auto pentru copii este conectat ferm cu masina dvs. in cel mai scurt timp, iar spatarul flexibil se adapteaza perfect banchetei vehiculului dumneavoastra.

Pentru a va asigura micul pasager, Kore are un pozitionator de curea simplu si intuitiv. Designul deschis al scaunului permite copilului sa intre in scaun si sa iasa usor din lateral. Asezarea centurii si fixarea este posibila fara probleme - in felul acesta, copilul dvs. poate fixa si centura singur. Protectia imbunatatita impotriva impactului lateral garanteaza siguranta maxima i-Size, deoarece capacul complet de pe lateral are o carcasa Cocoon cu sistem de protectie laterala incorporat Plus (SPS Plus) care prezinta materiale care distribuie fortele care apar in caz de impact si astfel protejeaza zona sensibila a umarului si a capului in cel mai sigur mod posibil.

Kore creste odata cu copilul dvs. si este potrivit de la o inaltime a corpului de 100 cm pana la 150 cm. Pentru a asigura o ajustare deosebit de usoara a inaltimii si latimii, ambele pot fi reglate simultan. Scaunul confortabil cu o captuseala suplimentara ofera micului dvs. pasager un loc special pentru a va simti bine in masina - chiar si in calatorii mai lungi.


Detalii:

  • Utilizati conectorii ISOFIX ai masinii si / sau centura de siguranta pentru a instala scaunul auto Kore i-Size.
  • Tetiera si spatar ajustabile pentru a se potrivi copilului in crestere.
  • Design deschis - intrare si iesire usoara de pe scaun.
  • Reglare simultana a inaltimii si latimii.
  • Side Protection System Plus (SPS Plus).
  • Scaun confortabil, cu captuseala suplimentara.
  • Material care distribuie fortele care apar intr-un accident (zona umerilor si a capului).
  • Husa detasabila si lavabila.

 

Alte detalii Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg:

  • Grupa 2/3.
  • Varsta potrivita: de la aproximativ 3,5 ani pana la 12 ani.
  • Potrivit pentru copiii cu inaltimea cuprinsa intre 100 cm si 150 cm.
  • Corespunde standardului: ECE i-Size (R129).
  • Greutate: 6 kg.

Scaun auto Maxi-Cosi Kore i-Size fabricat în Portugalia.

Vezi detalii despre Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Scaun auto Kore Maxi-Cosi I-Size isofix 15-36 kg.

Vezi video Scaun auto Kore Maxi-Cosi I-Size isofix 15-36 kg:

50 milioane de bebelusi plimbati in siguranta
Maxi-Cosi crede in ideea de face totul pentru a ajuta parintii pe masura ce familiile se maresc. 50 milioane bebelusi au ajuns acasa in siguranta in produsele lor. A trecut multa vreme de cand au introdus primul scaun auto pentru copii in 1984. Astazi sunt lideri in Europa, vanzand produse efectiv pe toata planeta.

Purtam viitorul

Maxi-Cosi cauta idei noi si solutii creative in care parintii sa aiba incredere. Totul se face cu o mare atentie. Se asigura ca bebelusii vor fi purtati in modul cel mai sigur si confortabil. Asa ajuta familiile sa exploreze lumea impreuna. Si asa asigura viitorul.

Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto din Europa.

scaun auto Maxi-Cosi. Iar caruciorul Maxi-Cosi a fost la indemana de la prima plimbare pana la prima zi de gradinita.

1984 in Olanda. Atunci nu prea existau modalitati de a transporta in siguranta copilul in masina. Totul s-a schimbat cand Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa. A fost pur si simplu o revolutie. Marca a devenit un nume de top cand vorbim de scaune auto. Au inventat primul sistem de calatorie. Mai recent, au fost primii care au introdus tehnologia Airbag la scaunele auto. Se pregatesc acum sa lanseze un scaun auto revolutionar in SUA – scaun auto Magellan 5 in 1. Intotdeauna sunt pregatiti pentru noi provocari, inovatii de succes. Continuu fac viata mai usoara, mai sigura si confortabila cand vine vorba de calatorii.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg

Scaun auto Maxi-Cosi Kore I-Size isofix 15-36 kg

Scaun auto Kore Maxi-Cosi i-Size potrivit copiilor cu inaltimea intre 100 si 150 cm. Ofera confort maxim, pe masura ce creste odata cu copilul dvs.

Accesorii



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !