Incalzitoare biberoane

Informatii

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

JANE-10346

Nou

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Se încălzește și menține temperatura sticlei prin scufundare. Incalzitor biberoane Jane potrivit pentru sticle cu gât larg.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

199,00 lei

Informatii

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Se încălzește și menține temperatura sticlei  prin scufundare (într-o baie de apa prin imersie ). Incalzitor biberoane Jane potrivit pentru sticle cu gât larg. Conține un recipient pentru a încălzi mâncarea.

Caracteristici Incalzitor biberoane prin imersie Jane:

Aparatul  încălzeste flaconul cu încălzire caldă are un regulator de temperatură pentru a alege intensitatea căldurii în funcție de nevoile dvs. Se poate încălzi mai mult o sticlă ca o masă solidă, grație containerului inclus.

Incalzitor biberoane Jane foarte usor de folosit, cu un singur buton de selectie putem activa sau dezactiva. Trebuie doar să introduceți 100 ml de apă, să selectați cea dorită și să introduceți recipientul pentru bebeluș, oală sau recipientul solid, după câteva minute o lumină indicatoare verde va indica faptul că este deja fierbinte și gata de îndepărtare.

Incalzitor biberoane prin imersie Jane foarte ușor de utilizat. Pur și simplu umpleți rezervorul de încălzire a sticlei cu apă la nivelul indicat, alegeți temperatura dorită, puneți flaconul sau recipientul pentru alimente solide  ! Mâncarea pentru bebeluși va fi gata în câteva minute.

Puteți încălzi sticle, borcane și recipiente cu alimente solide.

Incalzitor biberoane Jane cu un singur buton selector pentru activare, oprire și selectarea temperaturii.

Cu doar 100 ml de apă, încălziți vasul prin imersiune până când atingeți temperatura dorită.

Include recipient pentru alimente solide.

Nota: Sticla și lingura de pe imagine nu sunt incluse.

Vezi detalii despre Incalzitor biberoane prin imersie Jane pe pagina producatorului.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Se încălzește și menține temperatura sticlei prin scufundare. Incalzitor biberoane Jane potrivit pentru sticle cu gât larg. • TRANSPORT GRATUIT

  Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

 • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

  Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

 • CUM COMAND

  Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

 • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


 • Pretul afisat include TVA.
 • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
 • Produsele vin insotite de factura si garantie!


 • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !