Suport somn - perne alaptare - bebelusi si gravide

Informatii

Pernita-suport pentru cap Norisorul vesel Badabulle B050203

Nou

Perna ergonomica bebelusi pentru formarea corecta a formei capului bebelusului. Suport somn bebelusi ce poate fi utilizat in patut, in carucior sau in orice alta locatie (inclusiv pe o pernita inclinata).

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

89,00 lei

Informatii

Pernita-suport pentru cap Norisorul vesel Badabulle B050203

Perna ergonomica bebelusi pentru formarea corecta a formei capului bebelusului.

Caracteristici Pernita-suport pentru cap Norisorul vesel Badabulle B050203:

  • O perna ergonomica bebelusicare poate fi utilizata oriunde pentru a preveni sindormul capului turtit.
  • Suport somn bebelusi ce poate fi utilizat in patut, in carucior sau in orice alta locatie (inclusiv pe o pernita inclinata).
  • Materialul utilizat permite trecerea aerului si este hipoalergenic.
  • Plagioencefalia sau sindromul capului turtit afecteaza majoritatea bebelusilor si este cauzata de faptul ca bebelusii se obisnuiesc sa doarma pe aceasi parte.
  • Acest suport somn bebelusi pentru cap este ergonomic si foarte confortabil gratie formei speciale.
  • Perna ergonomica bebelusi ce se potriveste oricarui pat de lemn, pliant, balansoar, carucior, etc.

Vezi detalii despre Pernita-suport pentru cap Norisorul vesel Badabulle B050203 pe pagina producatorului.

Badabulle - O marca pentru bebelusi - complice a parintilor

Crezul lor: propun parintilor ceea ce e mai bun pentru copiii lor, inca de la nastere.

Din 2007 echipa si-a propus sa va fie alaturi zi de zi, oferindu-va produse inteligente, pentru a raspunde tuturor nevoilor bebelusilor. Gama variata pentru: odihna, baita, siguranta, plimbare si confort.

Produsele nu doar ca sunt bine gandite, ci aduc si o nota in plus de eleganta nevoilor zilnice.

Creat impreuna cu parintii

Cine cunoaste mai bine nevoile bebelusilor decat mamicile si taticii?
Echipa Badabulle a facut apel la experienta parintilor. Ideile lor pretioase au fost atent integrate in orice produs lansat pe piata. Asta s-a realizat in cadrul unor intalniri organizate pe tot teritoriul Frantei. Cu adevarat momente in care s-au impartasit experiente minunate!

Cand creativitate rimeaza cu securitate

Departamentul Badabulle de Cercetare si dezvoltare si echipele de Marketing si Siguranta a Calitatii lucreaza impreuna. Astfel, se nasc produse ce raspund tuturor nevoilor, respectand in acelasi timp si toate normale europene de siguranta. Totul cu o deosebita atentie la ceea ce micutii, dar si parintii au nevoie. Toate produsele Badabulle sunt testate in laboratoare independente certificate.

De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Pernita-suport pentru cap Norisorul vesel Badabulle B050203

Pernita-suport pentru cap Norisorul vesel Badabulle B050203

Perna ergonomica bebelusi pentru formarea corecta a formei capului bebelusului. Suport somn bebelusi ce poate fi utilizat in patut, in carucior sau in orice alta locatie (inclusiv pe o pernita inclinata).



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !