Genti carucior

Informatii

Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose

Nou

Geanta pentru scutece tip rucsac, cu deschidere larga, va permite accesul extrem de rapid la obiectele din interior. O combinatie inovatoare si indrazneata de tesaturi moi si delicate.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

389,00 lei

Fisa tehnica

DIMENSIUNI:36 cm x 16 cm x 37 cm

Informatii

Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose

Cine are timp sa caute prin geanta plina cu o multitudine de obiecte? Cu siguranta, nu mamicile ocupate, aflate intr-o miscare continua. Geanta pentru scutece tip rucsac, cu deschidere larga, va permite accesul extrem de rapid la obiectele din interior.

O combinatie inovatoare si indrazneata de tesaturi moi si delicate, prezentate intr-un design-ul sportiv, extrem de contemporan.

Are un compartiment principal larg care se inchide cu fermoar si foarte multe buzunare pentru lucruri esentiale, precum telefonul sau sticla de apa.

Manerele duble sunt usor de prins, iar curele ghiozdanului sunt reglabile, asa incat geanta este potrivita pentru orice statura.

Detalii Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose:

  • Geanta carucior Skip Hop - Designul contemporan va permite sa utilizati geanta si in viata de zi cu zi (fie ca si geanta, fir ca si rucsac).
  • Geanta pentru scutece Skip Hop - Fiecare compartiment a fost gandit, pentru a usura organizarea obiectelor mamicii.
  • Buzunarele interioare sunt de dimensiuni mici, medii si mari – pentru a putea depozita obiecte de diferite marimi.
  • Compartimentul principal are o structura ce permite o deschidere extrem de larga – ceea ce faciliteaza accesul rapid in interior.
  • Geanta pentru scutece tip rucsac ce dispune de doua buzunare exterioare care se inchid prin ajutorul unui fermoar.
  • Dispune de doua buzunare laterale, destinate sticlelor (buzunarele sunt termice).
  • Geanta carucior Skip Hop ce dispune de doua buzunare elastice in interior, destinate obiectelor mai mici.
  • Curele ghiozdanului sunt reglabile si confera mai mult confort mamicii.
  • Dispune de manere duble usor de prins.
  • Geanta pentru scutece tip rucsac ce poate fi pusa pe carucior, avand incluse curelele supplimentare de prindere.
  • Geanta carucior Skip Hop ce include salteluta de schimbat, cu dimensiune de 60 cm X 30 cm.
  • Geanta pentru scutece Skip Hop - se sterge usor, cu o carpa umeda.

Detalii tehnice Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose:

Dimensiune geanta: 36 cm x 16 cm x 37 cm,

Vezi detalii despre Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose pe pagina producatorului.

Vezi video Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose

Geanta pentru scutece tip rucsac cu deschidere larga Skip Hop Dusty Rose

Geanta pentru scutece tip rucsac, cu deschidere larga, va permite accesul extrem de rapid la obiectele din interior. O combinatie inovatoare si indrazneata de tesaturi moi si delicate.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !