Alte accesorii hrana bebelusi

Informatii

Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno

NENOAQUA

Nou

Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno

Neno Aqua este un aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf, care va fi un real ajutor pentru parinti.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

649,00 lei

Fisa tehnica

DIMENSIUNI:13,6 x 22 x 25,8 cm.
GREUTATE:1,6 kg
CAPACITATE:1,1 l
PUTERE:220-240V, 50/60 Hz.

Informatii

Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno

Neno Aqua este un aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf, care va fi un real ajutor pentru parinti. Cu ajutorul acestui aparat, veti putea prepara rapid si usor lapticul pentru micutul vostru.

Caracteristici Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno:

MENTINE O TEMPERATURA CONSTANTA

Neno Aqua este dotat cu o functie de mentinere a temperaturii. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati aceasta functie si sa setati temperatura dorita, cu ajutorul butoanelor de pe dispozitiv (temperatura poate varia intre 38°C si 85°C).

INCALZESTE SI RACESTE APA

Neno Aqua are incluse functii de fierbere si incalzire a apei. Aparatul va fierbe automat apa la 100°C, iar ulterior va incalzi apa la temperatura pe care o veti alege dumneavoastra. Neno Aqua nu doar ca fierbe si incalzeste apa, dar o si raceste. Alegeti aceasta functie de pe panoul de control, pentru a raci apa folosita pentru a prepara laptele micutului.

PREGATITI IN PREALABIL LAPTELE

Acum puteti prepara rapid si usor laptele micutului inca din timpul noptii, fara a va ingrijora ca o sa il treziti. Lumina LED integrata in aparat o sa va ajute sa pregatiti laptele chiar si in incaperi mai putin luminate. Neno Aqua emite lumina de culoare albastra pentru a nu il trezi pe bebelus din timpul somnului.

USOR DE CURATAT

Neno Aqua este conceput cu gandul la mamicile active si ocupate. Aparatul este usor de curatat. Gratie designului sau, este usor de spalat si uscat.

ECONOMISITI TIMP

Neno Aqua fierbe, incalzeste si raceste apa in cateva minute. Alegeti functiile dorite si pregatiti rapid si usor laptele pentru micutul vostru.

INTELIGENT

Neno Aqua este un aparat inteligent, cu un display mare si usor de utilizat. Butoanele sunt intuitive si va vor ajuta sa selectati rapid functiile dorite. Ecranul LCD este iluminat si va ajuta sa utilizati aparatul fara a nevoie de ajutor specializat. Designul sau este gandit pentru a asigura functionalitate si eficienta maxima, dar si confort in timpul utilizarii.

UTIL SI PENTRU CEAI

Dupa ce incheiati perioada de hranire a micutului cu lapte praf, puteti utiliza aparatul pentru a prepara ceai sau alte bauturi calde. Neno Aqua este multifunctional si va fi un aparat de nadejde in casele voastre.

Detalii tehnice Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno:

  • Greutate: 1,6 kg.
  • Dimensiuni: 13,6 x 22 x 25,8 cm.
  • Putere: 220-240V, 50/60 Hz.
  • Capacitate maxima: 1,1L.
  • Lungimea cablului: 100 cm.

Vezi detalii despre Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno.

DOWNLOAD BROSURA Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno.

VEZI VIDEO Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno:

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu.

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu. Produsele noastre sunt dedicate tinerilor părinți pentru a le ușura viața de zi cu zi și le permite să se bucure de fiecare moment alături de copiii lor. neno este un brand polonez care oferă produse care răspund așteptărilor mamelor moderne, produse atractive din punct de vedere vizual și, în același timp, practice și sigure de utilizat.

Produsele neno sunt destinate tinerilor părinți ai copiilor cu vârsta între 0-3 ani și cuplurilor care așteaptă un copil. Misiunea noastră este să facem ca fiecare părinte să simtă un real sprijin în produsele noastre în acest moment cel mai frumos, dar și cel mai dificil.

Când iubești, viața de zi cu zi devine o experiență extraordinară.

Suntem noi înșine părinți și știm să luptăm cu raceala, colicii, curgerea nasului, febra sau cu etapele complicate uneori ale hrănirii. Ajutorul adecvat este de neînlocuit, iar răsplata reală este zâmbetul copilului. De aceea pompele noastre electrice pentru san, aspiratoarele, nebulizatoarele, cupele termice si periutele de dinti ajuta la usurarea si facerea cat mai placuta a vietii de zi cu zi atat parintilor cat si celor mici.

O echipă de specialiști, medici, moașe, asistente și experți în alăptare lucrează la brandul neno. Pompele noastre de sân neno sunt proiectate într-un mod complet diferit. Pentru noi, cel mai important lucru este confortul, siguranța și absența durerii asociate cu consumul de alimente. Cel mai important lucru este calitatea. Produsele noastre sunt ușoare, elegante și elegante. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în acest moment special pentru tine.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno

Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno

Aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf Aqua Neno

Neno Aqua este un aparat multifunctional pentru prepararea laptelui praf, care va fi un real ajutor pentru parinti.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !