Termometre

Informatii

Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno

NENOT02

Nou

Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare afisat pe ecran. Termometrul este dispozitiv medical avizat.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

229,00 lei

Fisa tehnica

DIMENSIUNI:150 x 37 x 16,3 mm.
GREUTATE:51 g
BATERII:DC3V AAA (nu sunt incluse).

Informatii

Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno

Cu ajutorul termometrului medical Neno T02 veti putea masura temperatura micutului rapid si usor. Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare afisat pe ecran. Termometrul este dispozitiv medical avizat, prin urmare este sigur si ofera o masurare profesionala a temperaturii.

Caracteristici Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno:

DESIGN MODERN

Cu ajutorul unui singur buton, veti putea utiliza termometrul medical Neno T02 pentru a lua temperatura micutului. Afisajul de pe ecran este usor de citit. Termometru Neno T02 medical sigur si usor de folosit pentru a masura temperatura corpului. Tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati senzorul termometrului spre fruntea micutului si sa apasati butonul de pe termometru pentru a masura temperatura, care ulterior va fi afisata pe ecran.

MASURARE PROFESIONALA

Termometru Neno T02 ce are toate certificarile necesare pentru a fi catalogat drept un dispozitiv medical. Poate fi folosit chiar si de medici pentru a masura corect temperatura corpului. Folosirea termometrului este extrem de usoara. Trebuie doar sa plasati senzorul la 1,5-5 cm de fruntea pacientului si sa apasati butonul de pe termometru. In doar cateva clipe, termometrul va efectua masurarea temperaturii.

TEHNOLOGIE INFRAROSU

Termometru Neno T02 prevazut cu tehnologie infrarosu. Acest dispozitiv masoara temperatura fara a fi necesara atingerea corpului.

Detalii tehnice Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno:

  • Greutate: 51 grame.
  • Dimensiuni: 150 x 37 x 16,3 mm.
  • A se depozita intr-un loc cu umezeala cuprinsa intre 15-93%.
  • A se depozita la o temperatura intre -20 si 55 de grade Celsius.
  • Necesita baterii tip DC3V AAA (nu sunt incluse).

Vezi detalii despre Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno.

DOWNLOAD BROSURA Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno.

VEZI VIDEO Termometru Neno t02:

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu.

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu. Produsele noastre sunt dedicate tinerilor părinți pentru a le ușura viața de zi cu zi și le permite să se bucure de fiecare moment alături de copiii lor. neno este un brand polonez care oferă produse care răspund așteptărilor mamelor moderne, produse atractive din punct de vedere vizual și, în același timp, practice și sigure de utilizat.

Produsele neno sunt destinate tinerilor părinți ai copiilor cu vârsta între 0-3 ani și cuplurilor care așteaptă un copil. Misiunea noastră este să facem ca fiecare părinte să simtă un real sprijin în produsele noastre în acest moment cel mai frumos, dar și cel mai dificil.

Când iubești, viața de zi cu zi devine o experiență extraordinară.

Suntem noi înșine părinți și știm să luptăm cu raceala, colicii, curgerea nasului, febra sau cu etapele complicate uneori ale hrănirii. Ajutorul adecvat este de neînlocuit, iar răsplata reală este zâmbetul copilului. De aceea pompele noastre electrice pentru san, aspiratoarele, nebulizatoarele, cupele termice si periutele de dinti ajuta la usurarea si facerea cat mai placuta a vietii de zi cu zi atat parintilor cat si celor mici.

O echipă de specialiști, medici, moașe, asistente și experți în alăptare lucrează la brandul neno. Pompele noastre de sân neno sunt proiectate într-un mod complet diferit. Pentru noi, cel mai important lucru este confortul, siguranța și absența durerii asociate cu consumul de alimente. Cel mai important lucru este calitatea. Produsele noastre sunt ușoare, elegante și elegante. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în acest moment special pentru tine.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno

Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T02 Neno

Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare afisat pe ecran. Termometrul este dispozitiv medical avizat.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !