Jucarii

Informatii

Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein

12357

Nou

Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein

Jucarie Baby Einstein muzicala Cal's Smart Sounds Symphony™ imbina clasica jucarie dn lemn cu multifunctionalitatea uneia electronice

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

279,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 6 luni
DIMENSIUNI:33 x 19 x 33 cm
BATERII:3 x AA (nu sunt incluse).
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein

Jucarie Baby Einstein muzicala Cal's Smart Sounds Symphony™ imbina clasica jucarie dn lemn cu multifunctionalitatea uneia electronice. Micutul tau va crea muzica usor, lasandu-se inspirat de sunetele noi pe care le descopera.

Caracteristici Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein:

Micutul va descoperi instrumentele, animalutele si culorile la fiecare atingere. Jucarie Baby Einstein  ce incurajeaza dezvoltarea cognitiva cu ajutorul celor 3 moduri de functionare:

  • Modul Instrument – il introduce pe micut in lumea sunetelor si numelor.
  • Modul Culori si Animale – il ajuta pe micut sa auda numele personajelor sale favorite.
  • Modul Creativ – il incurajeaza pe bebelus sa devina din ce in ce mai inspirat si creativ.

Micutul va invata sa amestece diferite sunete si sa creeze noi melodii.

Muzica va deveni parte din viata lui, pe masura ce foloseste jucaria atat pe podea, cat si in picioare.

Descriere Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein:

  • Micutul va crea muzica usor, dintr-o singura atingere, fara a folosi butoane.
  • Jucarie Baby Einstein  prevazuta cu tehnologia inteligenta Magic Touch.
  • Il ajuta pe micut sa cunoasca noi sunete, activitati si limbi.
  • Jucarie Baby Einstein  usor de luat oriunde.

Detalii tehnice Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein:

  • Dimensiuni: 33 x 19 x 33 cm.
  • Varsta minima recomandata: 6 luni +.
  • Necesita 3 baterii AA (nu sunt incluse).

Vezi detalii despre Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein pe pagina producatorului.

Despre Baby Einstein:

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebeste de alte jucarii?

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un 'Baby Einstein'!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.

Baby Einstein

Curios astazi. Extraordinar maine.

Credem că viitorul aparține celor curioși™.
Baby Einstein™ inspiră curiozitatea părinților și îi echipează cu instrumentele pentru a crea un mediu plin de curiozitate pentru copiii lor.

Calea Einstein™
Calea Einstein este o filozofie de învățare bazată pe curiozitate, susținută de știință și construită din cele mai bune cercetări privind dezvoltarea in copilărie.

Principii de proiectare Baby Einstein™
Principiile de design care informează crearea de produse și conținut Baby Einstein™ includ:

Experiențe deschise
Experiențe deschise pentru a invita imaginația prin joc liber, condus de copii. În loc să se concentreze pe o modalitate „corectă” sau „greșită” de a interacționa cu un produs, fiecare articol Baby Einstein este conceput în mod intenționat pentru a capta curiozitatea.

Învățare în lumea reală
Lumea reală - Învățarea contextualizării conceptelor. Iubitele personaje Baby Einstein îi ajută pe copii să-i introducă în lumea din jurul lor prin videoclipuri interactive, jucării adecvate dezvoltării și multe altele.

Implicare multi-senzorială
Angajament multi-senzorial pentru a stimula dezvoltarea cognitivă. De la imagini cu contrast ridicat pentru a ajuta la dezvoltarea vederii la articole tactile care ajută la abilitățile motorii fine, fiecare produs Baby Einstein este creat având în vedere dezvoltarea copiilor.

Dezvoltarea încrederii
Dezvoltarea încrederii pentru a întări bucuria de a învăța. A simți un sentiment de stăpânire nu este doar o creștere a încrederii, ci este și un semn pentru bebeluși și copii că curiozitatea lor este răsplătită.

Gândire creativă
Stimularea gândirii creative pentru a întări agilitatea mentală. Baby Einstein îi ajută pe copii să descopere că experimentarea și perseverența sunt plăcute.

„Copilul întreg”
Luând în considerare „copilul întreg” și sărbătorind ceea ce face ca indivizii să fie atât de strălucit unici, Baby Einstein îi ajută pe copii să-și dezvolte curiozitatea și pasiunile alături de inteligența lor. Calea Einstein este aplicată tuturor pe care Baby Einstein le creează prin produse și conținut, cu accent pe întâlnirea copiilor acolo unde se află în termeni de repere și dezvoltare, astfel încât aceștia să poată rămâne curioși și încrezători.

Rădăcinile noastre
Baby Einstein a fost fondată în 1996 de mama și fosta profesoară Julie Aigner-Clark la casa ei din Georgia. Impulsată de pasiunea ei pentru arte, ea a dorit o modalitate de a prezenta copiilor mici noțiunile fundamentale ale muzicii, limbajului, poeziei, culorilor, formelor și multe altele. Videoclipul original creat de ea – cu păpuși și partituri de compozitori clasici – a câștigat premiul Parenting Magazine în 1997 pentru cel mai bun videoclip al anului, iar serialul care a urmat a devenit sinonim cu numele Baby Einstein.

Decenii mai târziu, am păstrat viziunea originală a lui Aigner-Clarks în centrul a tot ceea ce facem. Baby Einstein a început ca un instrument de predare pentru părinți și continuăm să credem că părinții sunt primii profesori ai bebelușului lor.

Unde suntem azi
Pe scurt, peste tot. Videoclipurile noastre clasice sunt acum difuzate în mai mult de 50 de țări din întreaga lume și ne-am extins în noul „divertisment educațional” pentru copiii în creștere. De la timpul poveștii până la timpul de joacă, proiectăm jucării, echipamente, tehnologie, cărți și multe altele. Misiunea noastră este să creăm un mediu de curiozitate la 360° în care copiii să se simtă încrezători punând întrebări, iar părinții sunt împuterniciți să le învețe răspunsurile.

Baby Einstein a colaborat cu experți în dezvoltarea copilăriei pentru a dezvolta propria noastră filozofie de învățare. Inspirat de principiile STEAM și metodologia Montessori și susținut de știința cognitivă, „The Einstein Way” conduce tot conținutul pe care îl dezvoltăm și produsele pe care le proiectăm.

Suntem pasionați de crearea celor mai bune jucării și echipamente pentru dezvoltare pentru bebeluși pentru fiecare familie - indiferent de locul în care locuiți sau cine sunteți.

Instrumentele pe care le folosim pentru a inspira curiozitatea:

Jucării și unelte

De la centre de activitate la suzete, proiectăm experiențe multi-senzoriale deschise pentru a sprijini dezvoltarea cognitivă, abilitățile de gândire creativă și aprecierea culturală.

Video și muzică

Redați în flux videoclipuri Baby Einstein™ pentru a descoperi noi povești și personaje preferate (și redescoperi clasicele!) Apoi luați muzică din mers cu liste de redare organizate.

Priviți și ascultați

Cuvintele, ilustrațiile și imaginile din lumea reală se reunesc pentru a introduce elementele fundamentale, precum și conversațiile timpurii despre subiecte precum bunătatea și compasiunea.

https://www.kids2.com/pages/baby-einstein

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein

Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein

Jucarie muzicala Cals Smart Sounds Symphony™ Baby Einstein

Jucarie Baby Einstein muzicala Cal's Smart Sounds Symphony™ imbina clasica jucarie dn lemn cu multifunctionalitatea uneia electronice



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !