Scaune de masa inaltatoare, portabile, boostere

Informatii

Scaun inaltator BabyBjorn

Nou

Scaun de masa inaltator BabyBjorn ce va fi un ajutor de nadejde pentru parinti si copilasi! Usor de montat si luat oriunde, scaunul inaltator ii va ajuta pe micuti sa ia masa alaturi de intreaga familie.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

199,00 lei

239,00 lei

-40,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 3 ani
DIMENSIUNI:35.6 x 36.8 x 14.2 x 8 cm
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Scaun inaltator BabyBjorn

Scaun de masa inaltator BabyBjorn ce va fi un ajutor de nadejde pentru parinti si copilasi! Usor de montat si luat oriunde, scaunul inaltator ii va ajuta pe micuti sa ia masa alaturi de intreaga familie.

Caracteristici Scaun inaltator BabyBjorn:

Care sunt beneficiile unui scaun inaltator?

Scaun de masa inaltator BabyBjorn ce il ajuta pe micut sa stea la masa alaturi de adulti, pentru a se bucura de momentele petrecute in familie. Scaunul inaltator este usor de curatat, depozitat si luat oriunde si este compatibil cu majoritatea scaunelor pentru adulti.

Cand poate micutul meu sa stea pe un scaun inaltator?

Scaun de masa inaltator BabyBjorn potrivit pentru copiii cu varsta 3 ani+.

Este scaunul inaltator sigur pentru copii?

Desigur! Siguranta este extrem de importanta pentru brandul nostru. Nu are in compozitie BPA. Scaunul inaltator se aseaza pe un scaun de adult, iar datorita bandei cu cauciuc va avea o pozitie sigura si ferma, fara a aluneca.

Specificatii Scaun inaltator BabyBjorn:

  • Dimensiuni 35.6 x 36.8 x 14.2 cm.
  • Inaltimea scaunului este de 8 cm.
  • Nu contine BPA.
  • Scaunul este potrivit pentru copiii cu varsta 3 ani+.
  • Pentru a-l curata, stergeti cu o carpa curata, umezita.
  • Scaunul corespunde standardului de siguranta ASTM 2640-17.

Vezi detalii despre Scaun inaltator BabyBjorn pe pagina producatorului.

BabyBjörn este o companie suedeza de familie infiintata 1961 de Björn si Lillemor Jakobson. Astazi pot fi gaiti in peste 5o de tari din lume.

BabyBjörn are o misiune importanta: sa dezvolte produse bune, functionale si sigure pentru cei mici. De asemenea, produsele BabyBjörn sunt menite a insoti copilul pe tot parcursul cresterii si dezvoltarii sale, pana la varsta de 3 ani.

Copiii si parintii au nevoie de produse care dureaza mult; produse facute din materiale de calitate si cu functii utile. Drept urmare, BabyBjörn nu renunta nicio clipa la valorile ce ii definesc: siguranta, calitate si design. Fara nicio problema produsele BabyBjörn pot fi trecute de la un copil la altul pe masura ce acestia cresc.

Produsele BABYBJÖRN se disting prin simplicitate, un design clasic si totusi modern si lipsa detaliilor inutile. Au curbe moi, fara unghiuri ascutite, ideale pentru bebelusi. Produsele BabyBjörn trebuie sa fie fara varsta si sa placa atat mamicilor, cat si taticilor si celor mici.

"Bebelusii sunt purtati zilnic in toata lumea in marsupiile BABYBJÖRN Baby Carriers, aproape de inima parintilor. Si in fiecare zi primim feedback pozitiv de la parintii care se bucura de experienta de a fi atat de aproape de copiii lor. Nimic nu ma poate face mai fericit sau mai mandru."

Björn Jakobson

https://www.babybjorn.com/

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun inaltator BabyBjorn

Scaun inaltator BabyBjorn

Scaun de masa inaltator BabyBjorn ce va fi un ajutor de nadejde pentru parinti si copilasi! Usor de montat si luat oriunde, scaunul inaltator ii va ajuta pe micuti sa ia masa alaturi de intreaga familie.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !