Centre de joaca si activitati

Informatii

Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts

Nou

Premergator bebelusi si masa de joaca - Cele 10 activitati vor stimula functiile motorii ale copiilor, prin muzica, sunete si animale zornaitoare!

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

699,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 6 luni
DIMENSIUNI:87 x 60 x 43 cm
GREUTATE:6,6 kg
PENTRU fetite:da

Informatii

Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts

Centru de joaca rotativ 2 in 1 Tropic Coral are multiple moduri de utilizare, fiind ideal pentru mai multi copii! Joaca va fi si mai distractiva, gratie tuturor prietenilor veseli care vor aduce magia mai aproape de micuti.

Premergator bebelusi si masa de joaca - Cele 10 activitati vor stimula functiile motorii ale copiilor, prin muzica, sunete si animale zornaitoare!

Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts multifunctional, avand doua moduri de utilizare:

1. Premergator bebelusi, care este atasat masutei de joaca. Pe masura ce micutul creste, il puteti detasa.

2. Masa de joaca, cu o multime de prieteni veseli si colorati.

  • Centru de joaca rotativ 2 in 1 ideal pentru a fi folosit de catre doi copii simultan si le va fi alaturi pe masura ce acestia cresc.
  • Animalutele colorate emit sunete si melodii, stimuland functiile motorii ale copilului.
  • Imaginatia se va imbogati, gratie celor 10 activitati diferite: toba interactiva, care lumineaza la o simpla apasare de buton, maimutica dansatoare, pasarile zornaitoare.
  • Bebe va fi fascinat de multitudinea de sunete si culori.
  • Sezutul poate fi curatat la masina de spalat.
  • Centru de joaca rotativ 2 in 1 usor de curatat si depozitat.

Detalii tehnice Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts:

  • Dimensiuni: 87 x 60 x 43 cm.
  • Greutate Premergator bebelusi: 6,6 Kg.
  • Varsta recomandata: 6 – 24 luni.

Recomandari: curatati.

Spalati husa sezutului la masina de spalat la temperaturi scazute.

Uscati la uscator, la temperaturi scazute.

Partile de plastic se sterg cu o carpa umeda si sapun delicat. Uscati la aer. Nu scufundati in apa.

Vezi detalii despre Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts.

Despre Bright Starts

Mai multa bucurie in fiecare moment! De la primele cuvinte la primele aniversari, fiecare copil merita sa traiasca intr-o lume a distractiei si veseliei. De aceea, misiunea noastra este sa aducem bucuria mai aproape de micuti. Sa le daruim magia rasului si sa le cream amintiri pentru o viata.

Noi vedem lumea intr-un mod diferit, iar universul nostru este construit pe zambete, confetti si joaca!

Bright Starts - Mai multa bucurie in fiecare moment!
Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume. Aceea de a gasi bucurie in fiece clipa. Mai multe chicoteli cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas. Deoarece fericirea este cea care face momentele sa dureze o vesnicie.

A fi proaspat parinte e cea mai satisfacatoare meserie din lume. Dar si printre cele mai grele. Producatorii Bright Starts sunt dedicati misiunii de ati face viata ceva mai usoara, cate putin in fiecare minut.

Ca parintii sa petreaca mai putin timp sarind de la un magazin la altul si mai mult sarind in sus de fericire.

De la jucarii si echipamente inovative pentru bebelusi, pana la sfaturi pentru parinti de la experti, echipa e hotarata sa iti aduca intocmai ceea ce ai nevoie.

Pentru un bebelus ce se dezvolta frumos in siguranta, zambind si pregatit pentru ziua de maine.

Mai buni impreuna
Impreuna cu intreg portofoliul de marci si parteneri dezvolta a noua comunitate conectata. Impreuna pot atinge rand pe rand teluri pentru tot mai multi parinti si copii din toata lumea.

Scopul
Bright Starts crede intr-un viitor luminos pentru fiecare familie. Cum ajungem acolo? Este o calatorie bazata pe multiple mici victorii.

In fiecare departament angajatii sunt dedicati acestor mici victorii ce vor ajuta familii din intreaga lume sa isi cladeasca viitorul fericit.

Viziunea
Fiecare familie si fiecare copil merita un viitor luminos. Nu conteaza unde locuiesc, cati bani fac, ce limba vorbesc, ce credinta au sau ce scopuri.

Bright Starts vrea sa redefineasca aceasta industrie creand nu doar produse, ci solutii pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. dar si pentru fiecare parinte preocupat de fericirea copilului sau.

Istoria
Bright Starts inventeaza si reinventeaza jucarii si echipamente pentru copii de aproape 50 de ani.

Bucura micutii clienti si in aceeasi masura si pe parintii lor cu produse ce au castigat premii, cu un design ce le sublineaza valoarea exceptionala.

Totul a inceput cu inventia unei jucarii aparent simple. Insa o jucarie Bright Starts extrem de ingenioasa ce a dat startul unei noi etape in domeniu.

500 de produse mai tarziu, compania ce detine aceasta marca este una dintre cele mai dezvoltate din lume si in crestere rapida continua.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts

Centru de activitati 2 in 1 Tropic Coral Bright Starts

Premergator bebelusi si masa de joaca - Cele 10 activitati vor stimula functiile motorii ale copiilor, prin muzica, sunete si animale zornaitoare!



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !