Scaune de masa multifunctionale

Informatii

Scaun de masa transformabil Caretero TUVA

Nou

Scaunul inalt Tuva este destinat copiilor care pot sedea fara ajutor, intre 6 luni si 3-4 ani, cu o greutate de pana la 15 kg.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

499,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 6 luni
CENTURI:5 puncte
DIMENSIUNI:• 62 x 62 x 102 cm (scaun inalt). • 40 x 40 x 64 (scaun). • 62 x 62 x 40 (masa mica).
GREUTATE:7 kg
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Scaun de masa transformabil Caretero TUVA

Scaun de masa Caretero Tuva - un scaun inalt transformabil care combina stilul unic scandinav cu functionalitatea. Datorita designului sau simplu, acesta poate fi adaptat rapid la nevoile copilului. Cu doar cateva miscari (fara a indeparta picioarele) se transforma dintr-un scaun inalt intr-un scaun elegant + set de masa.

Scaun de masa Caretero Tuva fabricat din materiale de inalta calitate, ceea ce il face durabil si sigur. Are centuri in cinci puncte si protectie suplimentara la tava, ceea ce impiedica alunecarea copilului. Scaunul are o tava dubla, reglabila, cu doua locuri pentru cana. Scaunul este captusit cu o tapiterie moale si usor de curatat.

Pe de alta parte, picioarele de lemn sunt finisate cu invelisuri antiderapante, care protejeaza complet podeaua de zgarieturi. Scaunul inalt Tuva este destinat copiilor care pot sedea fara ajutor, intre 6 luni si 3-4 ani, cu o greutate de pana la 15 kg.

Caracteristici Scaun de masa transformabil Caretero TUVA:

  • Multifunctionalitate - un Scaun de masa Caretero Tuva inalt care poate fi transformat cu usurinta intr-un set de scaun inalt si masa.
  • Design unic scandinav.
  • Tava reglabila cu partea superioara detasabila.
  • Scaun de masa Caretero Tuva cu tapiterie detasabila din piele ecologica.
  • Masa functioneaza si ca suport pentru picioare.
  • Picioare din lemn masiv, cu invelis antiderapant.
  • Scaun de masa Caretero Tuva usor de transportat - cantareste doar 7 kg.
  • Conformitate cu EN 14988: 2017-10.

Detalii tehnice Scaun de masa transformabil Caretero TUVA:

Dimensiuni exterioare Scaun de masa transformabil Caretero TUVA:

• 62 x 62 x 102 cm (scaun inalt).
• 40 x 40 x 64 (scaun).
• 62 x 62 x 40 (masa mica).

  • Dimensiuni scaun: 26 x 28 cm.
  • Inaltimea spatarului: 39 cm.
  • Greutate: 7 kg.
  • Varsta: 6 luni - 3-4 ani (greutate maxima de pana la 15 kg).

Vezi detalii despre Scaun de masa transformabil Caretero TUVA pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Scaun de masa transformabil Caretero TUVA

VEZI VIDEO Scaun de masa transformabil Caretero TUVA:

Caretero s-a nascut la inceputul lui 2009 ca marca noua detinuta de Children’s Goods Distribution Centre IKS 2. Au intrat pe piata produselor pentru copii cu doua preocupari majore: calitate si preturi accesibile. Si au ramas credinciosi acestor valori pana astazi.

Echipa din spatele marcii Caretero este formata din oameni tineri, ambitiosi, puternici, ce acorda atentie nevoilor clientilor. Social media are un rol important in construirea calitatii produselor oferite. Le permite sa fie pe cat de apropiati posibil de nevoile clientilor, indiferent de tara de origine.

Mai mult, sfaturile valoroase oferite de utilizatorii produselor Caretero sunt luate intotdeauna in calcul. In portofoliu se regasesc scaune si cosuri auto, carucioare multifunctionale si sport, scaune auto, patuturi de calatorie, leagane, balansoare si produse pentru siguranta bebelusului. De asemenea, ofera si o gama variata de accesorii destinate celor mici.

Caretero este prezent de ani buni nu doar pe piata poloneza, ci si in Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Olanda, Germania, Rusia, Bielarus, Ucraina, Statele Baltice, Finlanda. Suedia, Norvegia, Marea Britanie, Spania si Malta. Asta necesiya un efort logitic si de organizare intens, insa echipa este pregatita pentru orice provocari.

In prezent, Caretero a devenit o marca recunoscuta si de succes in cele mai multe tari unde produsele se regasesc.

Calitate inalta

Caretero crede ca doar produsele de o calitate deosebita vor garanta siguranta micilor utilizatori.

Preturi accesibile

Se fac constant eforturi de a oferi produse de calitate la cel mai bun pret.

Disponibilitate

Produsele se gasesc cu usurinta in multe magazine din tarile mentionate si se incearca mentinerea lor constanta in stoc prim importuri regulate.
VAT ID: PL6350002557, CRO: 270144480, NCR: 0000116249 IKS 2 Mucha, Witek Sp.J. inregistrata la Business Register al National Court Register - District Court in Katowice, Poland
IKS 2 Mucha, Witek Sp.J. inregistrata la Business Register al National Court Register - District Court in Katowice, Poland - NCR 0000116249, VAT ID: 635-000-25-57, CRO: 270144480.
Locatia sediului: 9 Rybnicka Str., Mikołów, Poland.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun de masa transformabil Caretero TUVA

Scaun de masa transformabil Caretero TUVA

Scaunul inalt Tuva este destinat copiilor care pot sedea fara ajutor, intre 6 luni si 3-4 ani, cu o greutate de pana la 15 kg.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !