Scaune auto 9-18 kg

Informatii

Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size

Nou

Pearl Pro 2 Maxi-Cosi i-Size recomandat de la 6 luni până la 4 ani, acest scaun auto Maxi-Cosi oferă o pernă reductor integrată, captusita și o combinație unică de spumă de înaltă densitate.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

1 529,00 lei

1 699,00 lei

-170,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 6 luni
PRODUS PENTRU COPII CU GREUTATE INTRE:9-18 kg
CENTURI:5 puncte
Scaun auto pentru grupa de varsta:grupa 1/2
Scaun auto pentru copii cu varsta de la:6 luni la 4 ani
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size

Confortul și cele mai înalte standarde de siguranță încorporate într-un scaun: noul Maxi Cosi Pearl Pro2.

Scaun auto Pearl Pro 2 Maxi-Cosi i-Size recomandat de la 6 luni până la 4 ani, acest scaun auto Maxi-Cosi oferă o pernă reductor integrată, captusita și o combinație unică de spumă de înaltă densitate care asigura confort si siguranta.

Instalare - Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size:

Corespunde standardului:

  •      ECE i-Size (R129).

Instalarea scaunului auto este mai usoara decat crezi cu Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size! Mai intai, instalati baza FamilyFix3 (neinclusa in livrare, se poate fie achizitiopna separat, fie in pachet cu Pearl Pro 2 - il regasiti in magazin, fie alaturi de o scoica Maxi-Cosi - pachet ce se regaseste in magazin) in masina folosind conectorii ISOFIX. Apoi montati scaunul auto Pearl Pro2 i-Size pe baza cu un simplu „clic”. Un afisaj vizual si un semnal acustic confirma daca scaunul auto a fost instalat corect.

Noul Pearl Pro2 i-Size poate fi instalat atat in modul orientat spre spate (rear-facing), cat si cel orientat spre inainte (forward-facing). Modul orientat spre spate este recomandat de experti pentru calatorii de lunga durata si ofera o mai mare protectie pentru capul si gatul copilului dumneavoastra.

Toate cele 4 pozitii de sedere si de odihna pot fi reglate independent de directia de deplasare. Hamul inovator „Easy-Out” ramane deschis si usureaza fixarea pasagerului. Odata ce copilul dvs. este asezat pe scaunul confortabil, cu captuseala moale, sunteti gata sa va incepeti calatoria.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size este echipat cu o tetiera reglabil pe inaltime. Parintii sunt absolut incantati de reglarea simpla si simultana a tetierelor si a hamului. Sistemul de protectie laterala ofera micului dvs. pasager siguranta maxima si il protejeaza in caz de impact lateral.

Caracteristici Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size:

  • Scaun auto Pearl Pro 2 Maxi-Cosi i-Size ce a fost proiectat ca un scaun auto de lungă durată si confortabil pentru cel mic. Datorita pernei reductor ce poate fi folosita pana la 2 ani oferiti cel mai bun confort copilului dvs.
  • Perna reductor are două părți pentru a oferi cea mai bună temperatură celui mic. În acest fel, oferă respirabilitate pe timp de vară și acoperire moale și caldă pentru iarnă.
  • Când a sosit timpul să detasati reductorul, ne asigurăm că micuțul dvs sta la fel de confortabil datorita captuselii de înaltă densitate a scaunului.
  • Perna reductor captusita suplimentar.
  • Sistem inovator de prindere a copilului cu centurile de siguranta care reduce la jumatate timpul de fixare a acestuia in scaunul auto.
  • Pozitie confortabila de somn, reglabila in ambele directii de deplasare.
  • Scaun auto Pearl Pro 2 Maxi-Cosi i-Size cu husa detasabila si lavabila la 30 grade C.
  • Perna de confort cu doua fete pentru controlul temperaturii: plasa 3D pentru respirabilitate in timpul verii, acoperire moale si calda pentru iarna.
  •      Captuseala a scaunului cu densitate ridicata pentru a mentine confortul maxim chiar si atunci cand este indepartat reductorul.
  •      4 pozitii reclinabile confortabile de la sezut la dormit.
  •      Husa detasabila si lavabila.
  •      Protectie impotriva impactului lateral.
  •      Feedback de instalare vizual.

Important despre Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size:

Scaun auto Pearl Pro 2 Maxi-Cosi i-Size omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size.

Instalare in vehicul cu FamilyFix3, 3Way Fix sau FamilyFix One i-Size (nu este inclus in livrare!).

 

Detalii tehnice Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size:

  •      Greutate: 7,55 kg.
  •      Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE i-Size (R129).

 

Vezi detalii despre Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size pe pagina producatorului.

VEZI VIDEO Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size:

50 de milioane de bebelusi plimbati in siguranta
Maxi-Cosi crede in ideea de face totul pentru a ajuta parintii pe masura ce familiile se maresc. 50 milioane bebelusi au ajuns acasa in siguranta in produsele lor. A trecut multa vreme de cand au introdus primul scaun auto pentru copii in 1984. Astazi sunt lideri in Europa, vanzand produse efectiv pe toata planeta.

Purtam viitorul

Maxi-Cosi cauta idei noi si solutii creative in care parintii sa aiba incredere. Totul se face cu o mare atentie. Se asigura ca bebelusii vor fi purtati in modul cel mai sigur si confortabil. Asa ajuta familiile sa exploreze lumea impreuna. Si asa asigura viitorul.

Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto din Europa.

scaun auto Maxi-Cosi. Iar caruciorul Maxi-Cosi a fost la indemana de la prima plimbare pana la prima zi de gradinita.

1984 in Olanda. Atunci nu prea existau modalitati de a transporta in siguranta copilul in masina. Totul s-a schimbat cand Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa. A fost pur si simplu o revolutie. Marca a devenit un nume de top cand vorbim de scaune auto. Au inventat primul sistem de calatorie. Mai recent, au fost primii care au introdus tehnologia Airbag la scaunele auto. Se pregatesc acum sa lanseze un scaun auto revolutionar in SUA – scaun auto Magellan 5 in 1. Intotdeauna sunt pregatiti pentru noi provocari, inovatii de succes. Continuu fac viata mai usoara, mai sigura si confortabila cand vine vorba de calatorii.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size

Scaun auto Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size

Pearl Pro 2 Maxi-Cosi i-Size recomandat de la 6 luni până la 4 ani, acest scaun auto Maxi-Cosi oferă o pernă reductor integrată, captusita și o combinație unică de spumă de înaltă densitate.

Accesorii



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !