Jucarii

Informatii

Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058

BS-11058

Nou

Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058

Uimește-l pe cel mic și păstrează-i visele dulci cu cel mai căutat acvariu de liniștire a bebelușului pentru pătuț, jucarie muzicala Baby Einstein.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

Aceasta culoare este temporar indisponibila.

289,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 0 luni
DIMENSIUNI:25.4 cm x 11.43 cm x 35.56 cm
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058

Uimește-l pe cel mic și păstrează-i visele dulci cu cel mai căutat acvariu de liniștire a bebelușului pentru pătuț, jucarie muzicala Baby Einstein.
Este mai mult decât o mașină de cântece de leagăn, îi ajută pe cei mici să se liniștească prin cântece clasice și efecte luminoase - aduse la viață de personajele încântătoare Baby Einstein. 
Caracteristici Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058:
  • Micuțele pleoape devin mai grele cu caracteristica unică Drift Off, care încetinește treptat lumina și sunetele la fiecare 10 minute.
  • Părinții pot reactiva jucăria de la distanță pentru a evita trezirea sau tulburarea celui mic.
  • Și pentru că această jucărie de dormit este făcută doar pentru iubiții noștri micuți, bebelușii pot să pornească singuri jucăria în timpul nopții dacă se trezesc.
  • Până și cei mai ocupați bebeluși au nevoie de un somnic bun de noapte ca să poată să explore lumea din jurul lor odihniți și reîmprospătați. 
  • Jucarie muzicala Baby Einstein ce il ajută pe micul tău explorator să se odihnească bine.
  • Jucarie muzicala Baby Einstein - 25 de minute de efecte luminoase captivante.
  • Se potrivește cu cele mai multe șine cu o circumferință aproximativă de 26 cm.
  • Jucarie muzicala Baby Einstein ce se adaptează la preferințele copilului prin controlarea luminozității  și a volumului.
  • Telecomanda funcționează până la 30 cm distanță.
Detalii tehnice Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058:
 
  • Recomandat 0+ luni.
  • Dimensiuni: 25.4 cm x 11.43 cm x 35.56 cm.
Vezi video Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058:

Bright Starts - Mai multa bucurie in fiecare moment!

Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume. Aceea de a gasi bucurie in fiece clipa. Mai multe chicoteli cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas. Deoarece fericirea este cea care face momentele sa dureze o vesnicie.

A fi proaspat parinte e cea mai satisfacatoare meserie din lume. Dar si printre cele mai grele. Producatorii Bright Starts sunt dedicati misiunii de ati face viata ceva mai usoara, cate putin in fiecare minut. Ca parintii sa petreaca mai putin timp sarind de la un magazin la altul si mai mult sarind in sus de fericire.

De la jucarii si echipamente inovative pentru bebelusi, pana la sfaturi pentru parinti de la experti, echipa e hotarata sa iti aduca intocmai ceea ce ai nevoie. Pentru un bebelus ce se dezvolta frumos in siguranta, zambind si pregatit pentru ziua de maine.

Mai buni impreuna

Impreuna cu intreg portofoliul de marci si parteneri dezvolta a noua comunitate conectata. Impreuna pot atinge rand pe rand teluri pentru tot mai multi parinti si copii din toata lumea.

Scopul

Bright Starts crede intr-un viitor luminos pentru fiecare familie. Cum ajungem acolo? Este o calatorie bazata pe multiple mici victorii. In fiecare departament angajatii sunt dedicati acestor mici victorii ce vor ajuta familii din intreaga lume sa isi cladeasca viitorul fericit.

Viziunea

Fiecare familie si fiecare copil merita un viitor luminos. Nu conteaza unde locuiesc, cati bani fac, ce limba vorbesc, ce credinta au sau ce scopuri. Brigh Starts vrea sa redefineasca aceasta industrie creand nu doar produse, ci solutii pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. dar si pentru fiecare parinte preocupat de fericirea copilului sau.

Istoria

Bright Starts inventeaza si reinventeaza jucarii si echipamente pentru copii de aproape 50 de ani. Bucura micutii clienti si in aceeasi masura si pe parintii lor cu produse ce au castigat premii, cu un design ce le sublineaza valoarea exceptionala. Totul a inceput cu inventia unei jucarii aparent simple. Insa o jucarie Bright Starts extrem de ingenioasa ce a dat startul unei noi etape in domeniu. 500 de produse mai tarziu, compania ce detine aceasta marca este una dintre cele mai dezvoltate din lume si in crestere rapida continua.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058

Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058

Jucarie muzicala Visele din Adancul Marii Baby Einstein 11058

Uimește-l pe cel mic și păstrează-i visele dulci cu cel mai căutat acvariu de liniștire a bebelușului pentru pătuț, jucarie muzicala Baby Einstein.


  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !