Categorii

Producători

Oferte speciale

Informatii

Lista produselor producatorului PIPELLO Bikes

Pipello Bikes - Every wheel deserves a baby!

Pipello Bikes s-a nascut pentru a aduce laolalta tot ceea ce ai nevoie atunci cand vine vorba de copii si roti

Pipello Bikes - Every wheel deserves a baby!


Pipello Bikes s-a nascut pentru a aduce laolalta tot ceea ce ai nevoie atunci cand vine vorba de copii si roti: echilibru, pasiune, perseverenta, calitate si dorinta de a ii satisface celui mic nevoia constanta de a explora si experimenta.


Cel mai important lucru atunci cand vine vorba de o bicicleta din lemn fara pedale buna este sa creasca odata cu copilul tau.


Danny e pilotul de test constant - fiul creatorilor acestor biciclete - trecand cu succes prin propria experienta toate modelele.


De la prima bicicleta din lemn fara pedale si pana la modelul actual, Pipello Bikes a crescut si s-a perfectionat in fiecare detaliu. Din ce in ce mai apreciata ca design, mai stabila si mai sigura, facuta si mai precis de la an la an, bicicleta din lemn fara pedale Pipello dovedeste o grija deosebita pentru nevoile copiilor Dvs. Da, orice bicicleta Pipello a fost testata si indeplineste cerintele si standardele din productia de jucarii. Dar acesta e doar inceputul, bicicleta Pipello reprezinta mult mai mult.


Bicicleta din lemn fara pedale este nu doar o jucarie, ci si un obiect extrem de util in cresterea si dezvoltarea copilului. Si tocmai pentru ca Pipello Bikes este o afacere de familie, produsele sunt create cu entuziasm si cu increderea ca sunt cele mai bune, dedicate celor ce vor sa fie mai buni, sa fie diferiti, sa ofere micutilor exact ceea ce au nevoie - calitate si distractie pe masura ce cresc si evolueaza.


Bicicleta Pipello - o alegere sigura!


https://pipello-bikes.com/

Mai multe

Nu sunt produse ale acestui producator.