Carucioare 3 in 1 (sau carucioare multifunctionale, carucioare sistem modular)

miercuri, octombrie 6, 2010 19:02
Publicat in categoria Carucioare copii
Carucior Coletto Austin 3 Wheels 3 in 1

Carucior Coletto Austin 3 Wheels 3 in 1

Sistemele de carucioare 3 in 1 sunt o alternativa populara – ai astfel un carucior sport, un landou si un scaun auto. Exista argumente pro si contra achizitionarii unui astfel de sistem.

Tinerii parinti sunt de cele mai multe ori zapaciti de multitudinea de oferte si modele si le este greu sa decida ce e mai bine sa aleaga.

Inafara de un patut pentru bebelus mai sunt 2 lucruri importante de cumparat: un scaun auto pentru copii si un carucior. Din ce in ce ai mult carucioarele 3 in 1 sunt alese de parinti

Ce este un carucior multifunctional 3 in 1?

Caruciorul 3 in 1 combina partea de carucior sport si landou cu scaunul auto. Cosuletul auto se prinde de cadrul caruciorului astfel incat il poti folosi si drept carucior la plimbare dar si ca scaun auto cand pleci cu masina. In general un cos auto pentru bebelusi poate fi folosit pana la 9 kg sau pana la 6 luni.

Avantajele folosirii unui sistem modular 3 in 1

Multi parinti aleg un astfel de sistem mai degraba decat sa cumpere 2 piese diferite (landou + sport si scaunul auto). Aantaje ale acestui sistem sunt:

– Mai usor de achizitionat
– Ambele piese se asorteaza ca model si culoare
– Acelasi carucior poate fi folosit de la nastere pana cand copilasul creste
– E mai usor sa transporti bebelusul de la masina la carucior si invers fara sa il treesti cand ii dai jos centurile si il muti
– De obicei carucioarele multifunctionale sunt rezistente, durabile si au tavite pentru gustare, suport pentru sticla si cos de depozitare
– Pretul mai convenabil de cele mai multe ori decat daca ai alege piese diferite

Sistemele 3 in 1 sunt o abordare noua care elimina problemele commune care apar cand alegi un carucior si un cos auto separate.

Deavantajele sistemelor 3 in 1

Parintii remarca totusi cateva problemepe care trebuie sa le luati in calcul. Obiectiile ar fi:

– Probleme de compatibiltate
– Daca scaunul auto se strica sau se pierde e greu de inlocuit
– Uneori costul poate fi chiar mai mare decat pentru piese separate

Cat costa un carucior 3 in 1?

Pretul pentru un carucior multifunctional poate varia mult de la … pana la … Optiunea depinde de bugetul parintilor si parerea personala.

Cele mai apreciate carucioare 3 in 1 par sa fie:

1. Carucior Cam Cortina X3 Tris Evolution 2010
2. Carucior Coletto Austin 3 Wheels 3 in 1
3. Carucior Coletto Matteo 3 in 1
4. Carucior 3 in 1 Pierre Cardin Sofia
5. Carucior copii Inglesina Zippy System 3 in 1

Desi numele marcii nu inseamna totul de multe ori sunt preferate marcile cunoscute. Insa din ce in ce mai mult patrund pe piata romaneasca nume noi modele noi necunoscute pana de curand dar care se dovedesc de o calitate exceptionala. De asemenea si marcile foarte cunoscute vin cu modele noi si aduc imbunatatiri permanent.

Sistemele de carucioare 3 in 1 sunt tot ai des alese acum in defavoarea pieselor clasice diferite insa si acestea au avantajele lor pe care le vom preenta intr-un alt articol.

Poti lasa un raspuns, sau trackback din propriul site.

Lasa un comentariu