Categorii

Producători

Reduceri

Informatii

Lista produselor producatorului BADABULLE

Badabulle - O marca pentru bebelusi - complice a parintilor

Crezul lor: propun parintilor ceea ce e mai bun pentru copiii lor, inca de la nastere.

Badabulle - O marca pentru bebelusi - complice a parintilor


Crezul lor: propun parintilor ceea ce e mai bun pentru copiii lor, inca de la nastere.


Din 2007 echipa si-a propus sa va fie alaturi zi de zi, oferindu-va produse inteligente, pentru a raspunde tuturor nevoilor bebelusilor. Gama variata pentru: odihna, baita, siguranta, plimbare si confort.


Produsele nu doar ca sunt bine gandite, ci aduc si o nota in plus de eleganta nevoilor zilnice.


Creat impreuna cu parintii


Cine cunoaste mai bine nevoile bebelusilor decat mamicile si taticii?
Echipa Badabulle a facut apel la experienta parintilor. Ideile lor pretioase au fost atent integrate in orice produs lansat pe piata. Asta s-a realizat in cadrul unor intalniri organizate pe tot teritoriul Frantei. Cu adevarat momente in care s-au impartasit experiente minunate!


Cand creativitate rimeaza cu securitate

Departamentul Badabulle de Cercetare si dezvoltare si echipele de Marketing si Siguranta a Calitatii lucreaza impreuna. Astfel, se nasc produse ce raspund tuturor nevoilor, respectand in acelasi timp si toate normale europene de siguranta. Totul cu o deosebita atentie la ceea ce micutii, dar si parintii au nevoie. Toate produsele Badabulle sunt testate in laboratoare independente certificate.


De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.


https://badabulle.com/

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 49-60 din 93 articole
Se afiseaza 49-60 din 93 articole