Rucsacuri si ghiozdane

Informatii

Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug

9K481310

Nou

Rucsac copii Skip Hop extrem de incapator - in rucsac se pot pune toate lucrusoarele favorite ale micutului tau precum si cani, tacamuri sau cutii pentru pranz.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

179,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 3 ani
DIMENSIUNI:28 x 35.5 x 10.8 cm
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug

WOW... un rucsac pentru copil mare!

Fermecatorul rucsac pentru Juniori are capacitatea de a stoca toate produsele necesare pentru copilasul tau. Are o deschidere larga ceea ce inseamna ca ai acces rapid la buzunarul principal si un compartiment transparent pozitionat in fata, la care ajungi rapid atunci cand ai nevoie de lucrusoare. Rucsacul are si un buzunar lateral pentru depozitarea sticlelor.

Rucsac copii Skip Hop extrem de incapator - in rucsac se pot pune toate lucrusoarele favorite ale micutului tau precum si cani, tacamuri sau cutii pentru pranz.

Caracteristici Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug:

  • Rucsac copii Skip Hop dotat cu un buzunar frontal transparent, perfect pentru lucrurile pe care le doresti sa fie puse la indemana.
  • Buzunar special pentru depozitarea sticlelor, flexibil, confectionat din plasa.
  • Curele de umar reglabile si extrem de confortabile.
  • Detalii 3D extrem de dragute, cu personajele adorabile din gama ZOO.
  • Manerul fermoarului are un detaliul distractiv si jucaus.
  • Rucsac copii Skip Hop usor de prins de catre micuti si usor de curatat (este confectionat din poliester).

Detalii tehnoce Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug:

  • Nu contine BPA, ftalati sau PVC.
  • Dimensiuni: 28 x 35.5 x 10.8 cm.
  • Rucsac copii Skip Hop ce se utilizeaza de la 3 ani+.

Vezi detalii despre Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug pe pagina producatorului.

Vezi video Rucsac Skip Hop Zoo:

SKIP HOP

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug

Rucsac Skip Hop Zoo Catelus Pug

Rucsac copii Skip Hop extrem de incapator - in rucsac se pot pune toate lucrusoarele favorite ale micutului tau precum si cani, tacamuri sau cutii pentru pranz.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !