Accesorii scaune auto

Informatii

Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi

Nou

Pastrati-va copilul racoros si confortabil cu acest reductor de vara Maxi-Cosi. Avand materiale din lana moale si respirabila, acest reductor reversibil creeaza un flux de aer intre bebelus si scaun.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

155,00 lei

Informatii

Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi

Pastrati-va copilul racoros si confortabil cu acest reductor de vara Maxi-Cosi. Avand materiale din lana moale si respirabila, acest reductor reversibil creeaza un flux de aer intre bebelus si scaun. Mentinandu-le racoroase vara si confortabile in timpul iernii. In caz de patare si murdarier, reimprospatati pur si simplu reductorul de vara prin spalarea la masina.

Reductor cos auto Maxi-Cosi disponibil intr-o gama larga de culori, special concepute pentru a se potrivi perfect culorilor scaunelor auto Maxi-Cosi.

Caracteristici Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi:

  • Reductor cos auto Maxi-Cosi compatibil cu toate scaunele auto pentru bebelusi: Coral, Pebble Pro i-Size, Pebble Plus, Pebble, Rock, Tinca, CabrioFix si Citi.
  • Lavabil la 30 grade C.

Detalii tehnice Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi:

  • Compozitie Reductor cos auto Maxi-Cosi: exterior 100% polyester, captuseala 100% polyester.

Vezi detalii despre Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi pe pagina producatorului.

Maxi-Cosi

50 de milioane de bebelusi plimbati in siguranta
Maxi-Cosi crede in ideea de face totul pentru a ajuta parintii pe masura ce familiile se maresc. 50 milioane bebelusi au ajuns acasa in siguranta in produsele lor. A trecut multa vreme de cand au introdus primul scaun auto pentru copii in 1984. Astazi sunt lideri in Europa, vanzand produse efectiv pe toata planeta.

Purtam viitorul

Maxi-Cosi cauta idei noi si solutii creative in care parintii sa aiba incredere. Totul se face cu o mare atentie. Se asigura ca bebelusii vor fi purtati in modul cel mai sigur si confortabil. Asa ajuta familiile sa exploreze lumea impreuna. Si asa asigura viitorul.

Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto din Europa.

scaun auto Maxi-Cosi. Iar caruciorul Maxi-Cosi a fost la indemana de la prima plimbare pana la prima zi de gradinita.

1984 in Olanda. Atunci nu prea existau modalitati de a transporta in siguranta copilul in masina. Totul s-a schimbat cand Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa.

A fost pur si simplu o revolutie. Marca a devenit un nume de top cand vorbim de scaune auto. Au inventat primul sistem de calatorie. Mai recent, au fost primii care au introdus tehnologia Airbag la scaunele auto.

Se pregatesc acum sa lanseze un scaun auto revolutionar in SUA – scaun auto Magellan 5 in 1. Intotdeauna sunt pregatiti pentru noi provocari, inovatii de succes. Continuu fac viata mai usoara, mai sigura si confortabila cand vine vorba de calatorii.

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi

Reductor de vara pentru cos auto Maxi-Cosi

Pastrati-va copilul racoros si confortabil cu acest reductor de vara Maxi-Cosi. Avand materiale din lana moale si respirabila, acest reductor reversibil creeaza un flux de aer intre bebelus si scaun.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !