Bariere securitate

Informatii

Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st

SF1-24966580

Nou

Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st

Cu această poartă de siguranță extra-lată Modular 5, de la Safety 1st, va fi mai ușor să creați o zonă prietenoasă pentru copii oriunde în interiorul casei dvs. și astfel să vă relaxați!

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

625,00 lei

Informatii

Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st

Întotdeauna sunteți cu ochii pe micuți când sunt în mișcare? Cu această poartă de siguranță extra-lată Modular 5, de la Safety 1st, va fi mai ușor să creați o zonă prietenoasă pentru copii oriunde în interiorul casei dvs. și astfel să vă relaxați!

Descriere Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st:

Această Poarta de siguranta Safety 1st reglabilă este formată din 5 panouri care pot fi poziționate oriunde doriți - scări, șemineuri, holuri, căi de acces neuniforme, paliere și bucătării. Poarta poate fi reglată pentru a se potrivi deschiderilor cu dimensiuni de la 82 cm la 350 cm. Cu un panou de extensie de 72 cm (nu este inclus), poarta poate fi extinsă până la 430 cm.

Datorită designului inteligent al mânerului pentru deschiderea cu o singură mână și mecanismului practic de închidere automată, poarta de siguranță pentru copii este foarte ușor de utilizat. Este ușor să fixați poarta de perete cu accesoriile de montare incluse. Această poartă de siguranță metalică are o construcție robustă și durabilă. Ajută la prevenirea accesului micilor aventuroși în anumite spații. Când nu este folosită, poarta de siguranță poate fi pliată.

Specificații Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st:

 • Culoare: Gri deschis.
 • Material: Metal.
 • Dimensiuni: (82-358) x 72 cm (l x î).
 • Poarta de siguranta Safety 1st reglabilă pentru a se potrivi deschiderilor cu dimensiuni între aproximativ 82-350 cm.
 • Cu un mecanism practic de închidere automată.
 • Ușor de instalat (accesorii de montare incluse).
 • Designul inteligent al mânerului permite deschiderea cu o singură mână.
 • Construcție puternică și durabilă.
 • Poarta de siguranta Safety 1st ușor de pliat când nu este utilizată.
 • Ideală pentru scări, șemineuri, holuri, căi de acces neuniforme, paliere și bucătării.
 • Poarta de siguranta Safety 1st ce poate fi extinsă până la 430 cm cu un panou de extensie de 72 cm (nu este inclus).
 • Vârstă recomandată: 6-24 luni.

VEZI VIDEO Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st:

Safety 1st – alaturi de parinti in toate primele momente.

Acum 30 ani primul sticker Baby On Board a devenit un motiv de mandrie pentru noii parinti, dar si pentru Safety 1st.

La scurt timp, au lansat prima colectie reala de produse dedicate sigurantei copiilor acasa si s-au consacrat ca lider pe piata sigurantei pentru cei mici.

Acest rol s-a consolidat peste ani prin introducerea si dezvoltarea de produse inovative, oferind parintilor, in mod consistent, noi moduri de a asigura siguranta copiilor.

Actiunile filantropice sunt un punct important in activitatea Safety 1st. Recent au lansat organizat actiunea Charity 1st – concentrandu-se pe sprijinirea organizatiilor noi, create de parinti implicati. De exemplu s-au implicat activ in Fundatia Corey C. Griffin, G6PD Deficiency – Brody’s Battle, The Way Home Adoption etc.

In acelasi timp isi mentin sprijinul neconditionat pentru organizatiile existente dedicate sprijinului copiilor, cum ar fi: Cradles to Crayons, March of Dimes si multe altele ce au nevoie de sustinere prin bani, produse si timp.

La Safety 1st intotdeauna se cauta oportunitati de a informa corect despre siguranta copiilor. Evenimente recentesunt Mom 2.0 The Biggest Baby Shower sau Favoredby’s Red Carpet Event.

Safety 1st

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st

Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st

Poarta de siguranta Modular 5 Light Grey Safety 1st

Cu această poartă de siguranță extra-lată Modular 5, de la Safety 1st, va fi mai ușor să creați o zonă prietenoasă pentru copii oriunde în interiorul casei dvs. și astfel să vă relaxați!

Accesorii • TRANSPORT GRATUIT

  Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

 • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

  Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

 • CUM COMAND

  Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

 • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


 • Pretul afisat include TVA.
 • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
 • Produsele vin insotite de factura si garantie!


 • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !