Cosulete auto 0-13 kg

Informatii

Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 si baza isofix i-Base Next i-size

Nou

Scoica PIPA lite este certificata R129, acesta fiind un nou Regulament UE privind siguranta pentru scaunele auto pentru copii si clasifica scaunele in functie de inaltimea copilului.

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in cazul unor produse cu caracter special.
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.399 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
RETUR garantat - conform legislatiei in vigoare.
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

1 999,00 lei

Fisa tehnica

VARSTA:De la 0 luni
PRODUS PENTRU COPII CU GREUTATE INTRE:0-13 kg
CENTURI:3 puncte
Scaun auto pentru grupa de varsta:grupa 0/0+
Scaun auto pentru copii cu varsta de la:0 luni la 9-12 luni
Sistem prindere scaun auto in masina:sistem ISOFIX
DIMENSIUNI:L 73 x l 46.5 x H 50.4 cm.
Greutate cos auto:2,5 kg
PENTRU baietei:da
PENTRU fetite:da

Informatii

Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 si baza isofix i-Base Next i-size

  • utilizare 40-83 cm / nastere-12 luni (13kg)
  • certificat R129
  • orientare exclusiv RF de la 40 la 83 cm

Scoica PIPA lite este certificata R129, acesta fiind un nou Regulament UE privind siguranta pentru scaunele auto pentru copii si clasifica scaunele in functie de inaltimea copilului (cm).

De ce R129 este mai sigur?

• Ofera o protectie mai buna asupra capului, gatului si coloanei micutului deoarece scaunele sunt supuse testelor suplimentare la impact frontal (viteza de 50 km/h), impact lateral (viteza de 24 km/h) si impact din spate (viteza de 30 km/h)

• Foloseste manechine performante de tip Q, de inalta tehnologie, cu senzori extrem de precisi si sensibili, special concepute pentru a simula fragilitatea pe care o are corpul unui nou-nascut. Senzorii sunt localizati in zonele critice: cap, gat, torace, pelvis

• Impune ca micutii sa fie transportati in mod rear-facing pana la 15 luni - Calatoritul in mod rear facing diminueaza forta impactului, protejand astfel gatul si coloana micutului de 5 ori mai mult decat forward facing

Caracteristici Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 si baza isofix i-Base Next i-size:

Cu cât duci mai puțin, cu atât oferi mai mult!


PIPA™ lite este alegerea perfecta pentru parintii moderni. Cu o greutate de doar 2.5 kg, este usor de manevrat si ofera protectie de top pentru micutul tau. Instalarea simpla, exclusiv cu baza BASE next, si materialele premium asigura o calatorie sigura si confortabila. PIPA lite este certificata i-Size si indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta. In plus, este compatibila cu toate carucioarele Nuna, transformandu-le intr-un sistem de calatorie complet. Pentru o experienta moderna si sigura, alege PIPA lite!

CEA MAI USOARA SCOICA AUTO DE PE PIATA

  • PIPA Lite - Rezistenta si usoara ca un fulg. Conceputa pentru protectie de top si portabilitate, aceasta scoica auto este visul oricarui parinte. Cu o greutate de doar 2.5 kg (fara inserturi sau copertina) aceasta se utilizeaza exclusiv cu baza BASE next (vanduta separat) si este compatibila cu toate carucioarele Nuna pentru a crea un sistem de calatorie modern si complet.
  • Asigura protectie micutului tau cu spuma Aeroflex™ - spuma usoara si ultra-rezistenta ce minimizeaza forta transferata bebelusului prin absorbtia si dispersarea energiei, inconjurandu-l in materiale premium pentru a te asigura ca micutul calatoreste in siguranta. Spuma cu memorie Tailor tech™ din tetiera ofera o potrivire personalizata si confortabila pentru bebelus.


SIGURA

  • Scoica auto PIPA lite corespunde standardului de siguranta ECE R129/03, ceea ce inseamna ca aceasta ofera o mai buna protectie asupra capului, gatului si coloanei micutului. De ce? Produsele omologate R129 au fost testate suplimentar la impact: impact frontal (la viteza min 50 km/h), impact lateral (la viteza de min 24 km/h) si impact din spate (la viteza de min 30 km/h).
  • Scoica are inclusa protectii la impactul lateral pentru a oferi siguranta sporita micutului, iar centura cu prindere in 3 puncte are protectii confortabile pentru umeri, catarame inferioare si se strange cu o singura tractiune usoara.
  • Este certificata GREENGUARD Gold - Produsele care au astfel de certificari inseamna ca ele au fost riguros testate si certificate sa fie conforme cu cele mai stricte standarde referitoare la emisiile a peste 360 de compusi organici volatili (COV) si emisii de chimicale.


CONFORTABILA

  • Suportul pentru cap si insertul pentru corp din PIPA lite sunt fabricate dintr-o combinatie de lana Merino ecologica si fibre de lyocell TENCEL™, care sunt moi pe pielea delicata a bebelusului si controleaza natural umiditatea. De la materialul textil la spuma, fiecare element este selectat cu grija pentru a fi rezistent la foc si a nu contine substante chimice ignifuge adaugate, facandu-l mai sigur pentru bebelus. Materialul textil al scaunului si insertiile pentru corp sunt lavabile in masina, iar manerul de transport din piele ecologica ofera o prindere mai sigura.


BAZA - completarea ideala
Asigura-i micutului tau protectia necesara la fiecare drum, folosind baza isofix BASE Next i-Size, compatibila cu produsele NUNA: ARRA next, PIPA next, PIPA Lite, CARI next, TODL next.


Fiecare plimbare va fi mai sigura, gratie functiilor cu care este prevazuta baza isofix BASE Next i-Size.


Gratie sistemului Isofix, baza poate fi utilizata impreuna cu scoicile ARRA si PIPA, dar si cu scaunul auto TODL si landoul CARI, toate din gama Next de la Nuna.

Rotirea la 360° iti va permite sa il pozitionezi pe micut cu spatele si cu fata la sensul de mers (se recomanda utilizarea cu fata la sensul de mers dupa ce micutul a depasit inaltimea de 76 cm).


• Picior de fixare reglabil pe inaltime, pentru o stabilitate cat mai buna
• ISOFIX reglabil (13 trepte de prelungire a ISOFIXului)
• Indicatoare colorate care confirma instalarea corecta a bazei, a piciorului de sprijin si a scoicii sau scaunului auto instalat
• Bara de fixare robusta, asezata la un unghi care ii ofera mai mult loc la picioare micutului, pentru a sta intr-o pozitie cat mai confortabila atunci cand calatoreste
• Rotire la 90 catre usa masinii, pentru a facilita asezarea copilului in scaun
• Rotire la 360°, pentru calatoriile efectuate rear-facing si forward-facing

Nuna este un brand olandez recunoscut global ce imbina designul practic si functional cu estetica sofisticata pentru a crea produse inovatoare si utile pentru parinti si copii, inca din 2007. Cu peste 210 premii internationale, inclusiv 26 de premii Red Dot si distinctii Mother&Baby, brandul ofera o gama de solutii inteligente care variaza de la scaune auto, carucioare, leagane, balansoare, la sisteme de purtare. Inspirat de liniile curate si inovatia designului olandez, fiecare produs Nuna este creat pentru a face viata mai usoara si mai placuta, punand accent pe detalii minutioase si pe flexibilitatea necesara in viata moderna a tinerilor parinti.

Produsele sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sigure, ce respecta standardele europene, inclusiv bumbac organic certificat OEKO-TEX® 100, fibre textile certificate GOTS™ si lana Merino ecologica, pentru a asigura cel mai inalt nivel de confort si siguranta pentru copii. Produsele certificate GREENGUARD GOLD respecta unele din cele mai riguroase standarde din lume privitoare la emisiile chimice, incluzand aici nivelurile de formaldehida si ftalati.


Specificații Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 si baza isofix i-Base Next i-size:

  • Utilizare recomandata: de la nastere pana la 83 cm (aprox. 13 kg).
  • Dimensiuni scoica: L 73 x l 46.5 x H 50.4 cm.
  • Dimensiuni baza: L 65 x W 41 x H 48 cm
  • Greutatea scoicii: 2.5 kg (greutatea nu include copertina sau insertiile).
  • Greutate baza: 7 kg.
  • Toate husele si pernitele suplimentare sunt detasabile si lavabile.

Vezi detalii despre Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 pe pagina producatorului.

Vezi video Scoica auto Pipa Lite Nuna R129:

Nuna - Design creat pentru viata ta

Familia - locul unde incepe istoria Nuna
Un brand global cu radacini in Amsterdam. Partea practica a vietii de familie este o sursa contanta de inspiratie. Cresterea unui copil este nu doar o provocare, ci si o imensa placere. Propriile aventuri i-au inspirat sa incerce sa creeze achilibrul perfect intre practic si frumos. Apreciere maxima pentru solutii practice, dar si cu atentie la design.

Simplu. Practic. Cu stil.

3 cuvinte ce definesc orice produs Nuna. Daca ceva e usor de utilizat - il folosesti. Daca si arata bine, il vei iubi. Produsele Nuna sunt facute cu multa atentie. Ingineria de top le face sa reziste la cele mai dure teste din domeniu. Si chiar mai mult. Multe dintre produse sunt create pentru a creste odata cu copilul tau. Asa ca vorbim de produse premium, in care poti avea incredere ani si ani la rand.

Cu gandul la tine
Design atent ales, cu gandul si la gusturile parintilor. De la un carucior usor de utilizat si cu greutate minima, pana la accesorii de lux, din materiale de calitate si silentioase. Sau scaune si cosuri auto care tin pasul cu tehnologia si cu viteza cu care cel mic creste.

Nuna - Familie si o noua viata
Fiecare produs Nuna este creat pentru a face partea practica a vietii de familie mai usoara. Nu vrei sa pierzi o iesire placuta in oras doar pentru ca echipamentul bebelusului e prea greoi si complicat.

Stilul tau - nevoile tale
Inspirate de liniile simple si ingeniozitatea olandeza, produsele Nuna sunt usoare, simplu de utilizat, sigure si flexibile. Afara sau in casa, aceste produse inteleg nebunia, distractia, noptile nedormite, duminicile relaxate si dragostea in familie.

Sunt pregatiti pentru tine
Carucior Nuna. Scaun auto. Accesorii. O mandrie in faptul ca mai putin e mai mult. Liniile simple dau eleganta si deseori ascund solutii practice. Design clasic sau modern - produsele sunt usor de utilizat si economisesc timp si nervi. De la o scoica auto Nuna ce se monteaza foarte usor pana la un sistem de calatorie complex, dar simplu de utilizat. Intocmai ceea ce iti trebuia!

Creatie constienta
Nuna se mandreste cu faptul ca alege ca produsele sale sa fie o parte a vietii de familie. Continuu imbunatatesc materialele si procesul de productie, astfel incat sa creeze beneficii atat pentru tine, cat si pentru mediu.

Produse cu grija
Intregul proces de productie tine seama si de amanunte. De la materialul folosit si pana la ultimul ingredient, iau in calcul si impactul asupra mediului.

Mai sigur pentru bebe - Standarde inalte
Un efort constant de a elimina utilizarea oricaror elemente toxice. In acelasi timp, respecta standardele europene si internationale. Produse testate atat intern, cat si la laboratoare acreditate independente.

Materiale superioare

Inserturi organice: Respecta Global organic textile standard (GOTS)
Oeko-Tex® fabric: certificate Oeko-Tex
Materialele, umpluturile de fibra si spuma respecta standardele europene REACH si EN71 si CPSIA in SUA
Plastic & metale: respecta standardele europene REACH si EN71 si CPSIA in SUA.

Scoica auto Nuna Pipa Lite si baza isofix

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 si baza isofix i-Base Next i-size

Scoica auto Nuna Pipa Lite R129 si baza isofix i-Base Next i-size

Scoica PIPA lite este certificata R129, acesta fiind un nou Regulament UE privind siguranta pentru scaunele auto pentru copii si clasifica scaunele in functie de inaltimea copilului.



  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

  • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

    Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

  • CUM COMAND

    Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

  • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


  • Pretul afisat include TVA.
  • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
  • Produsele vin insotite de factura si garantie!


  • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !