Saltele patut

Informatii

Saltea patut copii Candide Essentiel 60 x 120 cm Mareste

Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm

CAN\-541616

Nou

Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm

Saltea patut copii Essentiel - salteaua clasica produsa de Candide, pentru un somn linistit si confortabil al copilului. 

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

228,00 lei

Fisa tehnica

DIMENSIUNI:140 x 70 x 10 cm

Informatii

Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm

Saltea patut copii Essentiel - salteaua clasica produsa de Candide, pentru un somn linistit si confortabil al copilului. 

Candide garanteaza calitatea saltelelor sale, acestea fiind produse in Franta. Fiecare proces de productie este atent controlat, iar pentru asigurarea calitatii superioare in mod continuu, saltelele produse sunt supuse testelor in mod frecvent. 

Producator de saltele si alte articole pentru copii, Candide are experienta de peste 30 de ani in domeniu. Toate articolele dezvoltate si create de catre specialistii de la Candide sunt in prima faza testate si analizate impreuna cu medici pediatrii si parinti, dupa care sunt lansate in productie. 

Intrucat articolele Candide sunt realizate conform celor mai stricte reguli in vigoare, cu materii prime aprobate de catre diverse institute si laboratoare de referinta, saltelele Candide sunt garantate timp de 5 ani de zile, in conditii normale de utilizare. 

Beneficiile utilizarii saltelei Candide Essentiel:

- confort traditional multumita densitatii uniforme.
- raport pret calitate imbatabil. 
- siguranta utilizarii unei saltele de calitate datorita experientei Candide de peste 30 de ani in producerea de saltele pentru copii, cu materiale de calitate, conform celor mai exigente criterii.

 Confort:

- saltea 70 x 140 cm ferma, dar in acelasi timp supla si confortabila pentru copil.

Materialele din care este realizata salteaua Candide Essentiel:

- spuma poliuretanica agreata de catre Europur, cu un concept de fabricatie special care reduce sensibil efectele de sera. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de spuma, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor.
- husa realizata din 70% poliester si 30% polipropilena.

Materialele textile sunt certificate OekoTex. Eticheta OekoTex este confirmarea faptului ca toate materialele textile respecta un standard foarte strict si nu contin materiale daunatoare sanatatii. Pentru ca materialele textile sa treaca testul OekoTex, sunt luate in considerare peste 100 de criterii in cadrul mai multor teste.

Materialele utilizate la producerea acestei saltele beneficiaza de tratamente speciale anti-microbiene si anti-acariene, pentru protectie de lunga durata.

Detalii tehnice:

- dimensiuni: 70 x 140 cm
- grosime: 10 cm
- densitate: 16 kg/mc
- gama Candide: medium
- produsa in Franta conform EN 597-1

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm

Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm

Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm

Saltea patut copii Essentiel - salteaua clasica produsa de Candide, pentru un somn linistit si confortabil al copilului.  • TRANSPORT GRATUIT

  Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

 • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

  Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

 • CUM COMAND

  Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

 • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


 • Pretul afisat include TVA.
 • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
 • Produsele vin insotite de factura si garantie!


 • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !