Termometre

Informatii

Termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083

ML-89083

Nou

Termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083 - masoara in doar 2 secunde temperatura corpului, fara contact direct

Mai multe detalii

TRANSPORT GRATUIT - *in zona de acoperire a curierului; *daca nu se precizeaza altfel in descriere.
TVA INCLUS
INFO COMENZI TELEFONIC: 0787.659.398 *de Luni pana Vineri intre 10:00 - 16:30
INFO COMENZI EMAIL: contact@magazinul-copiilor.ro *24/7

229,00 lei

Informatii

Termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083 - masoara in doar 2 secunde temperatura corpului, fara contact direct

 

Descriere termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083:

Noul termometru cu infrarosu Thermo Advanced Plus, este mic si usor de transportat, putand masura in doar 2 secunde temperatura corpului, fara contact direct. De asemenea, se poate masura temperatura obiectelor, precum si a hranei lichide sau solide.

Acest termometru copii poate comunica cu Smartphone multumita programului eMyBaby.

Caracteristici generale :

Termometru pentru frunte care masoara temperatura extrem de rapid, doar in 2 secunde, fara contact direct cu corpul, prin intermediul tehnologiei cu infrarosu.

Temperatura se masoara prin apropierea termometrului de fruntea copilului, la o distanta intre 5 si 8 cm.

Se poate masura temperatura obiectelor, precum si a hranei lichide sau solide prin apropierea termometrului de obiecte.

Termometru cu infrarosii cu dimensiuni reduse, putand fi utilizat practic oriunde.

Memoreaza ultimele 9 masuratori, inclusive datele suplimentare privind masuratorile (ora, data, locul masuratorii).

Ecran digital cu lumina de fundal, pentru o mai usoara citire a masuratorilor.

Indicator pentru anuntarea in cazul bateriei descarcate.

Indicator pentru anuntarea temperaturii sub si peste 38 C.

Avertizare sonora atunci cand aparatul se activeaza sau cand se inchide automat, precum si in momentul afisarii temperaturii.

Inchidere automata dupa 1 minut de neutilizare.

Afisare ceas si calendar.

Cu ajutorul aplicatiei eMyBaby puteti transmite datele masurate, precum si alte informatii salvate in aplicatie, direct medicului, putand realiza inclusiv grafice pentru urmarirea starii copilului.

Aplicatia eMyBaby este o aplicatie online oferita de Miniland Baby Spania pentru parintii activi si curiosi sa descopere o noua lume cu ajutorul computerului, tabletei sau smartphones.

Utilizand aceasta aplicatie, puteti salva fotografii, configura arborele genealogic, salva datele vizitelor medicale si a vaccinurilor copilului inclusiv cu alerte pentru viitoarele vizite medicale, compararea datelor actuale ale copilului cu datele standard conform studiilor medicale. De asemenea, puteti genera diverse rapoarte care pot fi expediate pe email, plus multe alte facilitati.

Aceasta aplicatie este disponibila oricand, Miniland Baby SA garantand siguranta si confidentialitatea datelor.

 

Recenzii

No customer reviews for the moment.

Scrieţi o recenzie

Termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083

Termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083

Termometru cu infrarosu Miniland Thermo Advanced Plus 89083 - masoara in doar 2 secunde temperatura corpului, fara contact direct • TRANSPORT GRATUIT

  Transport gratuit pentru majoritatea produselor din magazin, in aria de acoperire a curierului. Detalii in pagina LIVRARE.

 • PROGRAM ASISTENTA CLIENTI

  Va asteptam pentru orice informatii si lamuriri la numarul de telefon 0787.659.398, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10-16:30.

 • CUM COMAND

  Comanda se poate face online, telefonic sau pe mail. Detalii in pagina CUM COMAND. Comenzile intrate dupa ora 16 se vor prelucra in ziua urmatoare, deoarece livrarile pentru ziua in curs deja s-au facut.

 • Imaginile produselor au caracter informativ, nunatele pot fi diferite in functie de rezolutia fiecarui monitor in parte; caracteristicile tehnice precizate sunt conforme cu produsul pe care il veti primi. Filmuletele de prezentare - acolo unde exista in pagina de prezentare -  arata caracteristicile produsului; culorile sau nuantele, accesoriile, pot fi diferite - conforme cu descrierea din text.


 • Pretul afisat include TVA.
 • Produsele pot fi returnate - conform legislatiei in vigoare (Detalii AICI)
 • Produsele vin insotite de factura si garantie!


 • VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE! NU AGATATI SFORI SAU ALTE OBIECTE CU GRAD DE RISC DE PRODUSELE PENTRU COPII ! Atentie: Asigurati-va ca produsul ales este potrivit pentru varsta copilului !